Η ανατροπή της χρονιάς από τη Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ! – VIDEO

03:04 3/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η “Σπαρτιάτισσα” Μαρία Σάκκαρη έκανε μία ασύλληπτη ανατροπή στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ επιστρέφοντας από το 1-6, 2-5 και σώζοντας τέσσερα match points της Ελίνα Σβιτολίνα!

Μία ανείπωτη ανατροπή κατάφερε η τρομερή Μαρία Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ!

Μέσα σε συνθήκες αφόρητης ζέστης κάτω από τον Καλιφορνέζικο ήλιο, σε ένα ματς που τίποτα δεν πήγαινε καλά για την 24χρονη Ελληνίδα και ήταν μάλιστα κοντά στη συντριβή κατόρθωσε να επιστρέψει από μία ασύλληπτα δύσκολη θέση στον προημιτελικό κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα!

Πώς αλλιώς

να το περιγράψεις όταν βρίσκεσαι πίσω 1-6, 2-5 και κάνεις μια τρομακτική ανατροπή σώζοντας τέσσερα match points της αντιπάλου σου για να μείνεις “ζωντανή” στο τουρνουά…

Αυτό ακριβώς κατάφερε η SakkAttack για να πάρει μια μνημειώδη νίκη κόντρα στη Νο1 του ταμπλό και Νο7 τενίστρια στον κόσμο με 1-6, 7-6(4), 6-3 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ όντας ένα βήμα μακριά από να καταφέρει τα περσινά κεκτημένα, δηλαδή την πορεία της μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης!

Η Μαρία έχει πετύχει μερικές τρομερές νίκες στην καριέρα της, όπως κόντρα στις Οσάκα, Κβίτοβα και Βοζνιάκι αλλά αυτή η νίκη κόντρα στη Σβιτολίνα θα πρέπει να μπει πρώτη στον βαθμό δυσκολίας βάσει του πόσο κοντά ήταν όχι απλά σε μία ήττα αλλά σε μια ευρεία ήττα.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε όμως από τι απίστευτα “μαχητικό” μέταλλο είναι φτιαγμένη καταφέρνοντας να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση και να πάρει μία επικών διαστάσεων νίκη στο Σαν Χοσέ.

Η αλήθεια είναι για περίπου 80 λεπτά αγώνα, η Μαρία βίωνε σχεδόν τον απόλυτο “εφιάλτη” καθώς όπως και στο ματς κόντρα στη Χίμπι, έκανε σωρεία αβίαστων λαθών και κόντρα στο “τείχος” που λέγεται Σβιτολίνα, αυτό φάνταζε αρκετό για μια συντριπτική ήττα.

Τρία games είχε κερδίσει στα πρώτα 14 του αγώνα πριν αρχίσει την επική της αντεπίθεση.

Έσωσε τρία match points όταν η Σβιτολίνα σέρβιρε για το ματς στο 5-3 και ακόμα ένα match point στο επόμενο game πριν καταφέρει να πάρει τέσσερα games στη σειρά και να σερβίρει αυτή για το σετ στο 6-5!

Εκεί, έκανε ένα κακό game και η Σβιτολίνα οδήγησε αυτό το “τρελό” σετ σε tie break αλλά το μομέντουμ ήταν πια στο πλευρό της Ελληνίδας.

Πήρε τη διαδικασία με 7-4 και έκανε ολική επαναφορά στο ματς έχοντας ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο ψυχολογικό κομμάτι και στο τρίτο σετ.

Μπορεί να ξεκίνησε “άγαρμπα” μένοντας με break πίσω αλλά στη συνέχεια, με “όπλο” τις φονικές της επιστροφές, επανέφερε την τάξη και ήταν, ξεκάθαρα πια, πολύ πιο δυνατή πνευματικά και σωματικά από μία αποκαμωμένη Σβιτολίνα.

Με τέτοια νίκη, η ψυχολογία της Σάκκαρη είναι φυσικά στα ύψη και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκριθεί, πρώτα απ’όλα, στον δεύτερο της τελικό στη σεζόν και, γιατί όχι, να φτάσει σε έναν ονειρικό τίτλο!

Άλλωστε, έχει ήδη αποκλείσει το Νο1 του ταμπλό!

Στα ημιτελικά του Σαββάτου (00:00GR-COSMOTE TV), η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Σαισάι Ζενγκ, Νο55 στον κόσμο η οποία ολοκλήρωσε μια εξίσου σπουδαία ανατροπή με 5-7, 7-5, 6-4 επί της Αμάντα Ανισίμοβα.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ντόνα Βέκιτς και Αρίνα Σαμπαλένκα, μετά τις νίκες επί των Κρίστι Αν και Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο αντίστοιχα.

SILICON VALLEY OPEN DRAW| OOP (-10h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ανατροπή της χρονιάς από τη Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα