Εκτός η Κβίτοβα, μέσα η Σερίνα για Τορόντο!

19:07 2/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Premier Mandatory διοργάνωση του Τορόντο είναι προ των πυλών και θα έχει μία σημαντική απουσία, αυτή της Πέτρα Κβίτοβα αλλά και ένα ηχηρό comeback, αυτό της Σερίνα Γουίλιαμς!

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα τένις, η καλύτερη προθέρμανση πριν από το Αμερικανικό Όπεν, μας περιμένει στο Τορόντο την επόμενη εβδομάδα!

Η Καναδική πόλη φιλοξενεί φέτος το γυναικείο ταμπλό του Rogers Cup και θα δούμε εκεί όλη την “αφρόκρεμα” της WTA, μπαίνοντας

για τα καλά στο δυνατό κομμάτι της προετοιμασίας πριν από το Αμερικανικό Όπεν!

Δυστυχώς, η φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, Πέτρα Κβίτοβα συνεχίζει μία σεζόν διαρκώς “αναστατωμένη” από τραυματισμούς και δεν θα δώσει το “παρών” στο φετινό Rogers Cup.

O τραυματισμός βρίσκεται στο “καλό” της αριστερό χέρι, κάτι που της στέρησε τη συμμετοχή φέτος και στο Ρολάν Γκαρός, δεν αναμένεται όμως να της στερήσει την παρουσία στη Νέα Υόρκη στο τέλος του μήνα.

“Κερδισμένες” από την απώλεια της Κβίτοβα είναι οι αδερφές Γουίλιαμς!

Η Σερίνα Γουίλιαμς θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την ισοπεδωτική ήττα της από τη Σιμόνα Χάλεπ στον τελικό του φετινού Wimbledon και η απόσυρση της Κβίτοβα της δίνει την πολύτιμη Νο8 θέση του ταμπλό.

Η αδερφή της, Βίνους, περνάει πλέον στο βασικό ταμπλό δίχως να χρειαστεί να δώσει προκριματικά ενώ η “ταλαιπωρημένη” με το θέμα της βίζα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, πήρε wild card συμμετοχής στο βασικό ταμπλό!

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός η Κβίτοβα, μέσα η Σερίνα για Τορόντο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα