“Χώρισε” με Χόγκστεντ η Σαράποβα

22:51 2/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σαράποβα ολοκλήρωσε το δεύτερο κομμάτι της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Τόμας Χόγκστεντ και άρχισε να προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρικάρντο Πιάτι δεχόμενη συμβουλές από τον επίσης έμπειρο coach.

Αλλαγή πλεύσης για τη Μαρία Σαράποβα!

Ενώ πληθαίνουν οι φήμες που λένε ότι η απόσυρση της από το άθλημα του τένις μετά από συνεχείς τραυματισμούς και ανεπιτυχή αποτελέσματα μετά το comeback της από την υπόθεση ντόπινγκ,

οι πράξεις της δείχνουν ότι συνεχίζει κανονικά και με αέρα ανανέωσης!

Στα πλαίσια των αλλαγών που κάνει, διέκοψε τη συνεργασία με τον Τόμας Χόγκστεντ, έναν συνεργάτη της τόσο την περίοδο 2011-2013 όπου κέρδισαν μαζί Slam αλλά και από το 2018 μέχρι σήμερα.

Ο παλαίμαχος Σουηδός τενίστας και νυν προπονητής έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στην προπονητική του καριέρα έχοντας συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Τόμι Χάας, Λι Να, Καρολίν Βοζνιάκι, Τζίνι Μπουσάρ και Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρωσίδα τενίστρια ευχαρίστησε με πολύ θερμά λόγια τον Χόγκστεντ τον οποίο χαρακτήρισε σαν “δάσκαλο” που της έμαθε πάρα πολλά πράγματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μάσα προπονήθηκε στην φημισμένη ακαδημία του Ρικάρντο Πιάτι όπου είχε συζητήσεις με τον πολύ έμπειρο προπονητή ο οποίος την χαρακτήρισε αποφασισμένη να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για έναρξη συνεργασίας μαζί του, ωστόσο, η Σαράποβα δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς coach οπότε η λογική λέει ότι θα έχουμε σύντομα νέα σε αυτό το κομμάτι.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Χώρισε” με Χόγκστεντ η Σαράποβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα