Με το βλέμμα… στο νταμπλ

16:21 2/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτούν εκ νέου στα courts απόψε, με στόχο νίκες, που θα τους δώσουν πολύ σημαντικές προκρίσεις στα ημιτελικά των τουρνουά που αγωνίζονται…

Στην τελική “4αδα” των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα, θέλουν να προκριθούν τα δυο “χρυσά” Ελληνόπουλα.

Αρχικά η Μαρία Σάκκαρη, θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Ουκρανή, Νο1 του ταμπλό στο Σαν Χοσέ, Ελίνα Σβιτόλινα στις 23:30GR – Cosmote Sport 6 HD.

Στο μυαλό της

Ελληνίδας πρωταθλήτριας υπάρχει μόνο η εκδίκηση, για την ήττα που γνώρισε στο πρόσφατο Wimbledon και σίγουρα είναι ικανή να την πετύχει, αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η Μαρία μετράει δύο σερί νίκες στο Silicon Valley Classic του Σαν Χοσέ αυτή την εβδομάδα και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου. Αν καταφέρει και προκριθεί, μάλιστα, θα παίξει απέναντι στη νικήτρια του αγώνα Ανισίμοβα-Ζενγκ.

SILICON VALLEY CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Λίγες ώρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 02:00GR – Cosmote Sport 6 HD, θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κόντρα στον Μπενουά Περ.

Έπαθλο, η πρόκριση στα ημιτελικά του Citi Open της Ουάσινγκτον. Εκεί δηλαδή, που έφτασε και πέρυσι ο Έλληνας τενίστας και δείχνει πως είναι κάτι που μπορεί να καταφέρει με άνεση και αυτή την εβδομάδα.

Αν εμφανιστεί σοβαρός, δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτε τον ιδιότροπο Γάλλο, ο οποίος πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο νικητής της αναμέτρησης του Στέφανου με τον Περ, θα περιμένει στην “4αδα” τον Νικ Κύργιο, ή τον Σλοβάκο lucky loser, Νόρμπερτ Γκόμπος.

Τσιτσιπάς και Περ θα τεθούν αντιμέτωποι για δεύτερο φορά, με τον Γάλλο να μετράει νίκη στο προηγούμενο meeting τους στη Μετς της Γαλλίας, τον Σεπτέμβρη του 2017.

CITI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με το βλέμμα… στο νταμπλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα