Απίθανη πρόκριση της Σάκκαρη στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ! (videos)

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του τουρνουά του Σαν Χοσέ πήρε η Μαρία Σάκκαρη καθώς επεβλήθη με 2-1 στα σετ (1-6, 7-3 στο tie break και 6-3 ) της Ελίνα Σβιτολίνα σε απίθανο αγώνα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 31 λεπτά!

Η Ελληνίδα τενίστρια έσωσε τρία match points κι έφτασε στην πρόκριση σημειώνοντας τεράστια ανατροπή.

Η Ουκρανή πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1, κάνοντας τέσσερις
φορές break στο σέρβις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας φτάνοντας στο 1-0 σε 38 λεπτά. Στο δεύτερο σετ, η Σβιτολίνα έκανε break στο τέταρτο game, με την Ελληνίδα να απαντάει με δικό της break στο ένατο «μαραθώνιο» σε διάρκεια game και να κατακτάει τελικώς το δεύτερο σετ στο tie break με 7-3 σε 67 λεπτά, αν και βρέθηκε να χάνει με 4-1!

.@mariasakkari found herself down 6-1, 4-1 before calling coach @Hill_Thomas.

After the changeover, she saved three match points before taking the match to a decider ⬇️#MubadalaSVC pic.twitter.com/cPEokzN5an

WTA (@WTA) August 2, 2019
Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Σάκκαρη «έσπασε» δύο φορές το σέρβις της Ουκρανής, έναντι μίας της αντιπάλου της, για να φτάσει στην πρόκριση με 6-3.

Υπενθυμίζεται πως η Σβιτολίνα είχε αποκλείσει τη Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Wimbledon επικρατώντας με 2-1 στα σετ, ενώ πέρσι η Ελληνίδα είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά στην Καλιφόρνια.

.@ElinaSvitolina storms to take the first set over Sakkari, 6-1! #MubadalaSVC pic.twitter.com/z7a0fCTJbw

WTA (@WTA) August 2, 2019

How did @mariasakkari find the line

Keywords
Τυχαία Θέματα