Γιατί οι Big4 είναι καλύτεροι;

Ο Μίλος Ράονιτς προετοιμάζεται για την έναρξη της Αμερικανικής hard court swing, ελπίζοντας πρώτα απ’όλα να είναι υγιής σωματικά ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή γιατί οι Big4 διαφέρουν τόσο πολύ ποιοτικά από τους υπόλοιπους τενίστες.

Ταλαιπωρημένος από πολλούς τραυματισμούς την τελευταία διετία, ο Μίλος Ράονιτς τα πάει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, έφτασε μάλιστα στον προημιτελικό του Wimbledon και αισθάνεται καλά.

“Το σώμα έχει αποθεραπευτεί μετά το Wimbledon.

Έχω ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και πλέον κάνω προετοιμασία για το Rogers Cup. Δεν αλλάζω κάτι στο πρόγραμμά μου. Έχω την ομάδα μου δίπλα μου. Είναι σαν να παίζω σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και ας αγωνίζομαι στην πατρίδα μου” ανέφερε ο 28χρονος τενίστας.

Η μακροημέρευση των Big4 είναι ένα ασύλληπτο φαινόμενο που για τον Καναδό έχει την εξήγησή του κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.

“Όλοι μπορούν δυνατά την μπάλα, ο καθένας μας έχει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του. Αλλά το πνευματικό κομμάτι είναι η μεγάλη διαφορά…Είναι το άγχος που σου προκαλεί μόνο και μόνο η παρουσία τους. Αυτή είναι η μεγάλη τους διαφορά με μας…” σχολίασε ο Ράονιτς.

Κώστας Αϊτάκης

The post Γιατί οι Big4 είναι καλύτεροι; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα