Μεγάλη επιστροφή με ανατροπή! – VIDEO

1η hard court νίκη από τον Μάρτιο του 2017 για τον Άντι Μάρει

Ο Άντι Μάρει επέστρεψε στις αγαπημένες του hard court επιφάνειες, με μια σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Μακένζι ΜακΝτόναλντ για τον 1ο γύρο του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 3-6, 6-4, 7-5 του 23χρονου Αμερικανού και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον συμπατριώτη του, Κάιλ Έντμουντ στη φάση των “32” της διοργάνωσης!

Ο Μάρει παίζει στο πρώτο του hard court τουρνουά από το Indian Wells Masters 2017 καθώς ακολούθησε μια μακρά διαδικασία

που περιελάμβανε και επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο.

Ο 31χρονος Βρετανός, επέστρεψε στο Queen’s Club μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας και έπαιξε σε συνολικά δύο χορτάρινα τουρνουά, πριν αποφασίσει να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Wimbledon.

Λόγω της μακράς απουσίας, ο Μάρει έχει πέσει στο Νο832 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στην αναμέτρηση με τον Μακένζι, ο Μάρει έδειξε αρκετά από τα στοιχεία που τον είχαν καθιερώσει στην κορυφή του αθλήματος τα τελευταία χρόνια αλλά σαφώς θα χρειαστεί χρόνο για να ανακτίσει την χαμένη αυτοπεποίθηση αλλά και την κίνησή του στο court.

Πέντε match point απώλεσε ο Μάρει, σερβίροντας στο 5-4 του καθοριστικου σετ για τη νίκη, με τον ΜακΝτόναλντ να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 5-5, όμως ο Σκωτσέζος με νέο break πήρε εκ νέου το προβάδισμα και κατάφερε να σερβίρει για τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά αμφίρροπου αγώνα!

Ήταν το 7ο match point του Μάρει και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στις 00:45 μετά τα μεσάνυχτα, αφού η βροχή δημιούργησε καθυστερήσεις στο πρόγραμμα.

Λόγω της βροχής, δεν ξεκίνησε καθόλου η αναμέτρηση Βαβρίνκα-Γιανγκ.

CITI OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Μεγάλη επιστροφή με ανατροπή! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα