Προβληματισμένη η Βοζνιάκι ενόψει Αμερικής

Η Καρολίν Βοζνιάκι δεν διανύει καλή αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται και άνετα στις συνεντεύξεις τις οποίες δίνει τον τελευταίο καιρό. Η Δανέζα μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα της, ενόψει και του επικείμενου US Open Series…

Η Καρολίν Βοζνιάκι μίλησε για την παρουσία της στο γυναικείο Tour την φετινή

σεζόν, μετά και από την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν στην Μελβούρνη, στις αρχές του 2018.

Η Δανέζα πρωταθλήτρια δεν είναι ευχαριστημένη από τις πρόσφατες επιδόσεις της και αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε, όσον αφορά τις επικείμενες παρουσίες της στα τουρνουά των ΗΠΑ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, όπου στον 1ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την 21χρονη Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα.

Αναλυτικά όσα είπε η Βοζνιάκι:

“Αισθάνομαι υπέροχα που κατέκτησα τον πρώτο Grand Slam τίτλο μου φέτος, διένυσα δυο υπέροχες εβδομάδες στην Μελβούρνη στις αρχές της χρονιάς, αλλά αυτήν την χρονική περίοδο προσπαθώ να ανεβάσω και πάλι ρυθμό, καθώς δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που θέλω να είμαι.

Πρέπει να είμαι εξαιρετική στο Αμερικανικό Όπεν και για να γίνει αυτό, χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πήρα λίγο χρόνο ώστε να ξεκουραστώ τις τελευταίες ημέρες, διότι είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά.

Έχω αρκετούς στόχους για φέτος, αλλά πρώτα θα πρέπει να προπονηθώ και να δουλέψω πολύ σκληρά, ώστε να εμφανιστώ όπως πρέπει. Αμέσως μετά το Αυστραλιανό Όπεν αγχώθηκα και δεν τα πήγα όσο καλά έπρεπε”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Προβληματισμένη η Βοζνιάκι ενόψει Αμερικής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα