Εννοείται σκέφτηκα την απόσυρση!

Ο Άντι Μάρεϊ παραδέχτηκε πως σκέφτηκε πολλές φορές την απόσυρση όσο καιρό έμεινε μακριά από το τένις αλλά υπερίσχυσε η θέληση να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά από μικρός!

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του Άντι Μάρεϊ στο τουρ μετά τα τουρνουά προετοιμασίας που έπαιξε για το Wimbledon (άγνωστο γιατί).

Ο Σκωτσέζος τενίστας επιβλήθηκε δύσκολα και με ανατροπή του Μακένζι Μακντόναλντ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του, Κάιλ Εντμουντ,

στον δεύτερο γύρο της Washington.

Φυσικά, ο Muzza δεν έκρυψε το γεγονός ότι σκέφτηκε πολλές φορές να δώσει πρόωρο τέλος στην καριέρα του βλέποντας πως ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί είναι πολύ σοβαρός.

“Σίγουρα σκέφτηκα τι θα γίνει αν δεν μπορέσω να επιστρέψω τελικά. Αν αυτό είναι το τέλος…Και μετά σκέφτεσαι τι άλλο μπορείς να κάνει στη ζωή σου. Εγώ όλη μου τη ζωή παίζω τένις. Αυτό ξέρω να κάνω” ανέφερε ο Μάρεϊ.

“Ξέρω ότι η κατάταξη αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου αυτό που θα ήθελα αλλά σε αυτή τη θέση μπορώ σε μια εβδομάδα να ανέβω πάρα πολλές θέσεις αν πάρω κάποιες νίκες. Νιώθων, υπό μία έννοια, σαν να είμαι και πάλι 18!” πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του Wimbledon, αποδέχτηκε τον ρόλο του σχολιαστή από το BBC και μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά!

“Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Είχα πάρα πολύ καιρό να σχολιάσω ένα ματς δίχως να χρειάζεται να παίζω στο τουρνουά και να έχω απλά τον ρόλο του θεατή! Συνειδητοποίησα ότι τα ματς κρατάνε πολλή ώρα! Ανάμεσα στο ρόλο του σχολιαστή ή του προπονητή μάλλον θα διάλεγα το δεύτερο! Θα δούμε!” κατέληξε ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εννοείται σκέφτηκα την απόσυρση! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα