Γλίτωσε το κάζο και “έκλεισε” το ντέρμπι η Αζαρένκα! – VIDEO

Η Βικτόρια Αζαρένκα λίγο έλειψε να χάσει μια πρόκριση που κρατούσε στα χέρια της στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης κόντρα στην Κατερίνα Μπονταρένκο, όμως… την γλίτωσε, “σφραγίζοντας” το ντέρμπι με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον 2ο γύρο του Stanford Classic, στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ

Αφού απόλεσε τρία match points στο δεύτερο σετ του αγώνα της κόντρα στην Κατερίνα Μπονταρένκο, η “Βίκα” λίγο έλειψε να χάσει και την νίκη στο deciding set,

όμως έδειξε χαρακτήρα και πήρε την σημαντική αυτήν πρόκριση.

Μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά μεγάλης μάχης απέναντι στο Νο79 του κόσμου, η Αζαρένκα επιβλήθηκε με 6-3, 6-7(7), 7-5 και πλέον περιμένει την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, η οποία είναι Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, για ένα σπουδαίο παιχνίδι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Λευκορωσίδα προηγήθηκε με 6-3, 6-5 κόντρα στην Μπονταρένκο, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις δυο ευκαιρίες που της δόθηκαν για να κλείσει το ματς πριν το τάι μπρέικ. Αφού και στην… ρώσικη ρουλέτα δεν ήταν ψύχραιμη, έχασε ακόμη ένα match point και στην συνέχεια υπέκυψε στην αντίπαλό της, με το ματς να οδηγείται σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, η Αζαρένκα αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από τα χέρια της αντιπάλου της και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η “Βίκα” που καταλαμβάνει αυτήν την στιγμή την 108η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της την Ισπανίδα, Νο7 στον κόσμο, έχοντας κερδίσει την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, και πάλι στις ΗΠΑ (Μαϊάμι 2016).

Δευτέρα 30/7: 1ος γύρος San Jose
Danielle Collins (USA) beat Danielle Lao (USA) 7-6(2) 6-3
Maria Sakkari (GRE) beat Christina McHale (USA) 6-2 6-2
Sofia Kenin (USA) beat Veronica Cepede Royg (PAR) 6-4 6-4
Ajla Tomljanovic (AUS) beat Georgina Garcia Perez 6-4 6-1
Daniel Collins (USA) beat Daniele Lao (USA) 7-6(2), 6-3
Viktoria Azarenka (Belarus) beat Kateryna Bondarenko (Ukraine) 6-3, 6-7(7), 7-5

SILICON VALLEY CLASSIC DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γλίτωσε το κάζο και “έκλεισε” το ντέρμπι η Αζαρένκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα