Φέντερερ: “Έπραξα καλά που ήρθα στο Παρίσι”

Ικανοποιημένος με την συνολική του παρουσία στο Paris Masters, ο Ρότζερ Φέντερερ παρά τον αποκλεισμό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποφάσισε, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί στο Paris Rolex Masters, προερχόμενος από μια κουραστική εβδομάδα στη Βασιλεία, όπου πανηγύρισε τον 9ο τίτλο του στη γενέτειρά του.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, στάθηκε τυχερός στην

αρχή της εβδομάδας αφού ο πρώτος του αντίπαλος, ο Μίλος Ράονιτς, απέσυρε τη συμμετοχή του κι έτσι αγωνίστηκε απευθείας στους “16” του θεσμού, όπου κέρδισε ελεγχόμενα τον Φάμπιο Φονίνι και στη συνέχεια τον Κέι Νισικόρι για να κλείσει το μεγάλο ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η κλειστή ήττα με 7-6(6), 5-7, 7-6(3) από τον Σέρβο, αφήνει μια πικρία στον Ρότζερ Φέντερερ, ωστόσο ο Ελβετός παραδέχθηκε ότι αυτή την εποχή ο Νόλε δεν παίζεται και δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι.

“Έπαιξα καλό τένις. Φυσικά και έχω κάποια παράπονα από τον εαυτό μου. Όταν χάνεις σε ένα τόσο κλειστό ματς, πάντα έχεις. Συνολικά, όμως, ήταν ένα καλό τουρνουά. Άξιζε που ήρθα τελικά. Η υποδοχή ήταν σπουδαία. Έπαιξα καλό τένις, οπότε είμαι χαρούμενος” είπε ο Φέντερερ.

Όταν ρωτήθηκε για το σερί των 22 αγώνων χωρίς ήττα του Τζόκοβιτς, ο μαέστρος υποκλίθηκε στην αγωνιστική φόρμα του Σέρβου..

“Είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Το νιώθεις. Προστατεύει το σερβίς του πολύ καλά. Νομίζω το πέτυχα και εγώ σήμερα αυτό. Στην τελική, το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Είναι καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα στη Βασιλεία. Εκεί κέρδισα τον τίτλο, εδώ έφτασα στα ημιτελικά και χρειάστηκε κάποιος σαν τον Νόβακ για να με κερδίσει. Οπότε, όλα καλά. Ανυπομονώ να ξεκουραστώ τώρα και να προετοιμαστώ για το Λονδίνο” είπε ο Βασιλιάς του αθλήματος.

The post Φέντερερ: “Έπραξα καλά που ήρθα στο Παρίσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα