Τόμας: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο Ντεσόν Τόμας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είναι ακόμα έτοιμος και πως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, αλλά και στη δική του παρουσία στο «τριφύλλι», μέχρι στιγμής. Ο Τόμας μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ: «Ήταν ένα δύσκολο
ματς, αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε. Ομάδες σαν τη Μπουντούτσνοστ είναι πολύ σκληρές στην έδρα τους. Εμείς ακόμη και τη στιγμή που πιεστήκαμε καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε δύσκολες στιγμές και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που χρειαζόμασταν».

Για την εμφάνισή του και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Προσωπικά αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι και προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καλύτερος. Είμαι έτοιμος, νιώθω έτοιμος και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι ότι μέσα από το σκοράρισμα βρίσκω ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για τις έως τώρα εμφανίσεις του «τριφυλλιού»: «Ακόμη είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν. Εμείς σαν ομάδα ακόμα δουλεύουμε πράγματα και ψαχνόμαστε. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να έχουμε απώλειες εκτός προγράμματος και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ρολάρουμε πολύ γρήγορα και να παίρνουμε νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα