Εφιαλτικό τέλος για Μουγκουρούθα!

Με διασυρμό στο WTA Elite Trophy αποχαιρέτησε ένα κάκιστο 2018 η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Να φύγει και να μην ξανάρθει!

Αυτό θα εύχεται μέσα της, όσον αφορά στην αγωνιστική σεζόν 2018 η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που το ολοκλήρωσε με τον τρόπο που όλη η χρονιά κύλησε: εφιαλτικά!

Στα πλαίσια των ημιτελικών της διοργάνωσης WTA Elite Trophy στην οποία

συμμετέχουν οι καλύτερες τενίστριες που δεν προκρίθηκαν στη Σιγκαπούρη, η 25χρονη Ισπανίδα διασύρθηκε από την Κιάν Γουάνγκ που τη συνέτριψε με 6-2, 6-0 για να προκριθεί στον σπουδαίο τελικό που φιλοξενείται στην πόλη Ζουχάι της Κίνας.

Και όλα αυτά ενώ η Γουάνγκ δεν έχει καν προκριθεί στον ημιτελικό γύρο καθώς ήταν επιλαχούσα του ομίλου της πίσω από την Μάντισον Κις αλλά η Αμερικανίδα απέσυρε τη συμμετοχή της από τα ημιτελικά με την Κινέζα να παίρνει τη θέση της και να το εκμεταλλεύεται δεόντως ισοπεδώνοντας τη Μουγκουρούθα.

Πέραν του τίτλου της στο Μοντερέι, ουδέν εις το πηλίκο κατά τα άλλα για την Ισπανίδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο17 του κόσμου και ολοένα απομακρύνεται από το Τοπ10.

Αντίθετα, η 25χρονη Γουάνγκ κάνει ένα απίστευτο δεύτερο μισό της σεζόν με δύο τίτλους, βρίσκεται μια ανάσα από το Τοπ20 και φυσικά συμμετέχει στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της στο Elite Trophy έχοντας μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ολοκληρώσει τη σεζόν με ιδανικό τρόπο!

Το ίδιο ισχύει και για την έτερη φιναλίστ, Ασλεϊ Μπάρτι που κέρδισε την υπερασπίστρια του τίτλου Γιούλια Γκέργκες με 4-6, 6-3, 6-2 και θα έχει, όπως και η Γουάνγκ, να ολοκληρώσει την πιο ποιοτική της σεζόν βάζοντας και ένα κερασάκι στην τούρτα!

Σάββατο, 3/11: Ημιτελικοί WTA Elite Trophy

Wang (China) beat Muguruza (Spain) 6-2 6-0
Barty (Australia) beat Goerges (Germany) 4-6 6-3 6-2

WTA ELITE TROPHY DRAW – OOP (+6h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Εφιαλτικό τέλος για Μουγκουρούθα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα