Φέντερερ: “Δούλεψε για τα όνειρά σου” – VIDEO

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών (ναι, αυτή είναι η άποψή μας αυτή τη στιγμή), ανέβασε μια συγκινητική και must see συνέντευξη στην προσωπική του σελίδα στo Facebook, μιλώντας για την παιδική του ηλικία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα όνειρά του και τις θυσίες που έκανε για να φτάσει στη σημερινή ημέρα και να θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αθλητές στην ιστορία όλων των αθλημάτων.

Μια συνέντευξη που όλοι οι φίλαθλοι του τένις (και όχι μόνο) πρέπει να δουν για να κατανοήσουν καλύτερα το μεγαλείο των επιτευγμάτων

του Ελβετού μαέστρου αλλά και την αγάπη που έχει για το τένις και είναι αυτή που τον οδηγεί ακόμα και τώρα, σε ηλικία 39 ετών, προσβλέποντας σε ένα δυναμικό comeback στα courts, στις αρχές του 2021, μετά από διπλό χειρουργείο στο γόνατο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι απλά ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για χιλιάδες παιδιά που έχουν όνειρο να κατακτήσουν τον κόσμο και τονίζει ότι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και έφεση σε ένα άθλημα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη αγάπη και πολλές θυσίες προκειμένου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασιλιά



The post Φέντερερ: “Δούλεψε για τα όνειρά σου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα