WTA Linz: Η Μίνεν την μεγάλη έκπληξη στη 2η μέρα!

Για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά της Αυστρίας στο Λιντζ, η Γκρίτιε Μίνεν έκανε τη μεγάλη έκπληξη, πετώντας έξω την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα, ενώ ξεχώρισε και η νίκη της Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξάντροβα, επί της Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η Βελγίδα Νο.106 στη παγκόσμια κατάταξη κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη, επί της ταλαντούχας Γιαστρέμσκα με 6-4, 6-3. Η Νο.3 στο κυρίως ταμπλό νεαρή δεν κατάφερε να βρει σε κανένα σημείο του αγώνα καλά σερβίς, με την αντίπαλο της να κάνει έξι, παρακαλώ, breaks! Το μελανό της σημείο ήταν τα δεύτερα σερβίς, όπου είχε τραγικά ποσοστά κερδισμένων

πόντων (26%, 8/31). 

Στο δεύτερο σετ μπορεί να ανέβηκε η 20χρονη τενίστρια, όμως η Γκρίτιε Μίνεν δεν άφησε κανένα περιθώριο και τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας μπρέικ και στο τελευταίο γκέιμ της Ουκρανής. Στον επόμενο γύρο η Βελγίδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Άρμονι Ταν και Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα. 

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε και η νίκη της Εκατερίνα Αλεξάντροβα κόντρα στην Κατερίνα Σινιάκοβα με 6-3, 6-4. Η 25χρονη Ρωσίδα και Νο.33 στη παγκόσμια κατάταξη δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο να επιβληθεί της αντιπάλους της, πλην ενός σημείου στην αρχή του δεύτερου σετ.

Η Τσέχα, έχοντας πολύ μέτρια ποσοστά στο πρώτο της σερβίς (58%, 31/53) που είναι ένα από τα όπλα της δεν μπόρεσε να περιορίσει τις εξαιρετικές απαντήσεις που είχε η Αλεξάντροβα.

Με αυτή τη νίκη η Ρωσίδα τενίστρια πήρε τη τέταρτη νίκη κόντρα στην αντίπαλο της, παίρνοντας παράλληλα κεφάλι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσα της Βαρβάρα Γκράτσεβα, η οποία επικράτησε της Ζαβάτσκα με 6-4, 7-5.

LINZ WTA DRAW- OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post WTA Linz: Η Μίνεν την μεγάλη έκπληξη στη 2η μέρα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα