Φέντερερ: “Αυτό είναι το Top4 του μέλλοντος”

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τέσσερις από τους νέους τενίστες του ανδρικού Tour, που έχουν όλα τα φόντα να βρίσκονται στο Top4 του μέλλοντος…

Αμέσως μετά τη νίκη του επί του Φίλιπ Κράινοβιτς στον 3ο γύρο του Miami Open, ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Tennis Channel, μιλώντας για τη νέα

γενιά του τένις.

Ο Ελβετός τενίστας έπλεξε το εγκώμιο τεσσάρων αθλητών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επισημαίνοντας πως μπορούν να αποτελεουν το Top4 του μέλλοντος στο Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να ξεγράψω κανέναν από τους νέους, από τώρα. Είναι ένα εξαιρετικό group, και απολαμβάνω να βλέπω τον καθένα από αυτούς να αγωνίζονται. Μου αρέσει να παίζω κόντρα σε αυτούς.

Φυσικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αυτός που με εντυπωσίασε φέτος, κερδίζοντας τον μεταξύ μας αγώνα στο Αυστραλιανό Όπεν. Έπαιξε ένα τρομερό ματς για τέσσερα σετ. Τα έδινε όλα σε κάθε πόντο. Ήταν εντυπωσιακός.

Βλέποντας επίσης τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αισθάνομαι όμορφα. Παίζει απίστευτο τένις. Προπονηθήκαμε μαζί στο Ντουμπάι στην off-season και τον γνωρίζω πολύ καλά.

Ο Μεντβέντεφ, με τον οποίο παίζω στον επόμενο γύρο, είναι φοβερός. Παίξαμε πέρυσι δυο φορές αντίπαλοι, στην Σαγκάη και στη Βασιλεία.

Τέλος, ο Ντένις Σαποβάλοφ, έχει πολύ όμορφο τρόπο παιχνιδιού. Έχει τρομερά χτυπήματα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον καθένα. Θεωρώ πως είναι εξαιρετικός τενίστας.

Υπάρχουν ακόμη κι άλλα παιδιά που μπορούν να είναι ξεχωριστά. Μου αρέσει η NextGen γενικότερα, όμως αυτοί οι τέσσερις μπορούν να αποτελέσουν το Top4 του μέλλοντος”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φέντερερ: “Αυτό είναι το Top4 του μέλλοντος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα