Δεν άντεξε η Αντρέσκου – VIDEO

Μετά το απίστευτο σερί δέκα συνεχόμενων νικών που περιελάμβανε και τον τίτλο του Indian Wells, η Μπιάνκα Αντρέσκου αποσύρθηκε από την αναμέτρηση της κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ κερδίζοντας μόλις ένα game από οκτώ που παίχτηκαν.

Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν και η Μπιάνκα Αντρέσκου έφτασε στο όριο των σωματικών της δυνάμεων και των πνευματικών της αντοχών μετά τα όσα απίστευτα έχουν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες με το αήττητο σερί δέκα νικών και τον τίτλο φυσικά στο Indian Wells.

H 18χρονη

Καναδή δεν κατάφερε να “βγάλει” το ματς κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ εγκαταλείποντας τις προσπάθειές της με το σκορ να είναι ήδη στο 6-1, 2-0 υπέρ της αντιπάλου της.

Έχει παίξει ήδη 35 αγώνες φέτος, όχι όλους στην WTA Tour βέβαια, έχοντας το εκπληκτικό ρεκόρ 31-4 το οποίο θα πάρει “παρακαταθήκη” στη χωμάτινη σεζόν που ξεκινά οσονούπω.

Πρόβλημα στον ώμο ήταν αυτό που την έθεσε οριστικά εκτός του αγώνα της με την Κονταβέιτ, που ούτως ή άλλως, είχε πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα στο ματς με την πολύ καλή της απόδοση.

Σε άλλα ματς του τέταρτου γύρου, η Άσλεϊ Μπάρτι πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί της Κίκι Μπέρτενς με 4-6, 6-3, 6-2 ενώ η Πέτρα Κβίτοβα επικράτησε εύκολα της Καρολίν Γκαρσιά με 6-3, 6-3.

Δευτέρα, 25/3: 4ος γύρος Miami Open

Barty (Australia) beat Bertens (Netherlands) 4-6 6-3 6-2
Kvitova (Czech Republic) beat Garcia (France) 6-3 6-3
Kontaveit (Estonia) beat Andreescu (Canada) 6-1 2-0 ret

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν άντεξε η ΑντρέσκουVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα