Στον 4ο γύρο ο Στέφανος – VIDEO

Η ελεγχόμενη νίκη επί του Λεονάρντο Μάγερ φέρνει τον Στέφανο Τσιτσιπά στην 8αδα της παγκόσμιας κατάταξης

Αν και είχε απέναντί του έναν έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του και απέδειξε ότι ξέρει να παίρνει αυτά τα δύσκολα ματς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, χωρίς να δεχθεί break point σε ολόκληρο το ματς, επικράτησε 6-4, 6-4 του Λεονάρντο Μάγερ και προκρίθηκε στους “16” του Miami Open, έχοντας τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερα πράγματα στο δεύτερο συνεχόμενο Masters της χρονιάς.

Το Νο10 της

παγκόσμιας κατάταξης, στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος έπιασε επίσης σπουδαία απόδοση στη νίκη με 6-3, 7-6(5) επί του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Oι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι τενίστες, συναντήθηκαν δύο φορές στο ATP World Tour 2018, με τον 19χρονο Καναδό να παίρνει το πρώτο ματς στο Australian Open και τον Έλληνα άσο να “απαντά” λίγους μήνες αργότερα, στο χώμα του Μόντε Κάρλο. Στην junior καριέρα τους, ο Σαποβάλοφ είχε θετικόρ ρεκόρ 2-1 απέναντι στον Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση με τον Μάγερ, πετυχαίνοντας γρήγορο break στο 3ο game του ματς (2-1) και στη συνέχεια με το εξαιρετικό του σερβίς και το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, έκλεισε το σετ σε 42 λεπτά.

Πιο αμφίρροπο ήταν το 2ο σετ με τον Μάγερ να διατηρεί με δυσκολία το σερβίς του, μέχρι που η πίεση του Στέφανου απέφερε καρπούς στο 9ο game (5-4). Ο Στεφ χρειάστηκε δύο match points στο δικό του σερβίς για να σφραγίσει τη νίκη, μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα στο Grandstand.

Η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Σαποβάλοφ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (02:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), στο τελευταίο ματς του Grandstand.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Στον 4ο γύρο ο Στέφανος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα