Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ματσάρες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open στο ανδρικό και το γυναικείο ταμπλό, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον εκρηκτικό Ντένις Σαποβάλοφ, στο ντέρμπι της νιότης…

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του δεύτερου Masters της σεζόν, στο Tour της ΑΤΡ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, αγωνιζόμενος για παρθενική του φορά στη φάση των “16” του Miami Open. Στις 02:00GR ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας

θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Σπουδαίο παιχνίδι, βγαλμένο από τα ντέρμπι των προηγούμενων ετών στα juniors, με τον νεαρό Καναδό να βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, αλλά και τον Στέφανο να είναι έτοιμος να εξασφαλίσει με τη νίκη του, την άνοδό του στο Νο8 του κόσμου!

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ στις 21:30GR, σε μια καθ’ όλα δύσκολη δοκιμασία, ενώ ακόμη πιο νωρίς, στις 19:30GR, ο Νικ Κύργιος θα παίξει κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στις 18:00GR και την ίδια ώρα ο υπερασπιστής του τίτλου Τζον Ίσνερ, θα παίξει με τον Κάιλ Έντμουντ.

Τέλος, στις 03:00GR στο πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς, ο Ρότζερ Φέντερερ θα παίξει με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, με φόντο την είσοδό του στα προημιτελικά του Miami Open.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Στο γυναικείο ταμπλό, θα διεξαχθούν οι δυο από τους τέσσερις προημιτελικούς του ταμπλό. Η Νο2 τενίστρια του κόσμου, Πέτρα Κβίτοβα, θα παίξει με την Άσλεϊ Μπάρτι στις 01:30GR, ενώ η έκπληξη του τουρνουά, Γου Σιέχ, θα παίξει με την Ανέτ Κονταβέιτ στις 20:00GR.

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα