Κύκνειο άσμα για Φερού – VIDEO

Αν και προηγήθηκε του Τιαφό, ο Φερέρ δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ονειρική τελευταία πορεία στο Miami Open

Η 17η και τελευταία συμμετοχή του Νταβίντ Φερέρ στο Μαϊάμι, ολοκληρώθηκε με μια ακόμη μάχη που έδωσε ο 36χρονος Ισπανός μέσα στο court.

Ο αγαπημένος Φερού, ηττήθηκε με 5-7, 6-3, 6-3, απ’τον Φράνσις Τιαφό και αποχαιρέτησε το Μαϊάμι για τελευταία φορά, αφού πρόκειται να κρεμάσει τη ρακέτα του στο επερχόμενο Mutua Madrid Open τον Μάϊο. Πριν

από τη Μαδρίτη, θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Φερέρ γνώρισε την αποθέωση στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium ενώ δέχθηκε και τα εύσημα του Τιαφό στο φιλέ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειραψίας.

“Σπουδαία καριέρα φίλε. Έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου” του είπε ο Αμερικανός.

For one last time in Miami…

Thanks for the memories, @DavidFerrer87 #MiamiOpen pic.twitter.com/cQPiH5Rv98

Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2019

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέρ ήταν πολύ ανταγωνιστικός, ειδικά στο εναρκτήριο σετ το οποίο κατέκτησε μετά από 62 λεπτά.

Στη συνέχεια, η απόδοση του Ισπανού έπεσε και ο Τιαφό απέκτησε γρήγορα προβάδισμα με break, τόσο στο 2ο όσο και στο 3ο σετ, με αποτέλεσμα να φτάσει σχετικά ελεγχόμενα στην ανατροπή του σκορ, μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά.

“Aρχίζω και βρίσκω ξανά τον ρυθμό μου. Παίζω καλύτερα και νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση” είπε ο Τιαφό ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους “16” του Miami Open και θα προσπαθήσει για τον πρώτο του προημιτελικό σε Masters τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τον Νταβίντ Γκοφάν που κέρδισε 6-4, 6-4 τον Μάρκο Τσεκινάτο.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Κύκνειο άσμα για Φερού – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα