Ετοιμος για νέο ξεκίνημα! – VIDΕΟ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ προετοιμάζεται πυρετωδώς στα χωμάτινα γήπεδα της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα ενόψει των αγώνων του δεύτερου γύρου του Davis Cup κόντρα στη Γερμανία αλλά και για την επίσημη έναρξη της clay court swing!

Αισιόδοξος μετά από πολύ καιρό, ο Ραφαέλ Ναδάλ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, σε μια διοργάνωση μάλιστα που έχουμε να τον δούμε πολύ καιρό, το Davis Cup!

Ο 31χρονος Ισπανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας του για τους

αγώνες του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης κόντρα στη Γερμανία του Αλεξ Ζβέρεφ με τον “ταυρομάχο” να παίρνει πολύ σοβαρά τη συμμετοχή του σε αυτή τη σειρά αγώνων.

“Το Davis Cup είναι μια μεγάλη διοργάνωση, δεν το βλέπω σαν προετοιμασία για το τουρ. Θα δω πώς θα πάει μέρα με τη μέρα, σκοπός είναι φυσικά να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τη σειρά” ανέφερε ο Ράφα.

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας του είναι πάντως αυτή τη στιγμή ο θρυλικός Ισπανός τενίστας κάτι που αρχίζει να δημιουργεί και πάλι τα πρώτα χαμόγελα στους φίλους του!

“Ξέρω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τα τελευταία τουρνουά που συμμετείχα. Ηταν παράξενοι οι τελευταίοι μήνες. Επρεπε να κάνω υπομονή και να μην παίξω μέχρι να είμαι έτοιμος. Τώρα νιώθω καλά και αυξάνω ρυθμό κάθε μέρα. Είμαι έτοιμος για νέο ξεκίνημα!” κατέληξε ο “ταυρομάχος”!

heute wird mit @RafaelNadal trainiert pic.twitter.com/rHFJ77iTyN

— Thomas Streif (@streifi82) March 29, 2018

Κώστας Αϊτάκης

The post Ετοιμος για νέο ξεκίνημα! – VIDΕΟ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα