“Βολές” Ιβανίσεβιτς κατά Ντελ Πότρο

Δεν “χώνεψε” τη νέα ήττα του Μίλος Ράονιτς από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς που κατηγόρησε τον Αργεντίνο τενίστα ότι προσποιείται τραυματισμό!

Ο, εδώ και έναν περίπου μήνα, προπονητής του Μίλος Ράονιτς εξαπέλυσε βαριές κουβέντες κατά του “Πύργου” του Ταντίλ, ουσιαστικά κατηγορώντας τον ότι κάνει τον τραυματία ενώ είναι απόλυτα έτοιμος σωματικά!

“Συμπεριφέρεται συνέχεια σαν να είναι τραυματισμένος. Περπατά πολύ αργά. Είναι μάστερ στο να κάνει αυτό το “παιχνίδι”. Το έκανε και στο

Indian Wells εναντίον του Μίλος” ανέφερε ο Κροάτης coach.

Ο Ντέλπ έχει εντελώς διαφορετική άποψη επί του θέματος μιας και οι συνεχόμενοι αγώνες έχουν καταπονήσει πολύ το σώμα του.

“Δεν ήξερα καν τι να πω στον φυσιοθεραπευτή γιατί πονούσα σε τόσα πολλά σημεία που δεν μπορούσα τι να του εξηγήσω. Νιώθω πόνο παντού και είμαι στα όριά μου. Το ματς με τον Μίλος με εξάντλησε σε όλα τα επίπεδα. Κρατάω το ότι δεν τα παράτησα. Δεν θα πρεπε να υποφέρεις τόσο πολυ για να πάρεις ένα ματς αλλά κάποιες φορές πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό” ανέφερε από την πλευρά του ο Ντελ Πότρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Βολές” Ιβανίσεβιτς κατά Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα