Johnnie be good! – VIDEO

Στον τέταρτο τελικό Masters της καριέρας του προκρίθηκε ο Τζον Ισνερ εις βάρος ενός εξαντλημένου Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και αυτή τη φορά δεν θα αντιμετωπίσει τενίστα του Big4 εκεί!

Τελικός Indian Wells 2012: ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ

Τελικός Σινσινάτι 2013: ήττα από τον Ραφαέλ Ναδάλ

Τελικός Παρίσι 2016: ήττα από τον Αντι Μάρεϊ

Αυτοί είναι οι τρεις σημαντικότεροι τελικοί της καριέρας του Τζον Ισνερ με δύο κοινά στοιχεία.

Ολοι συνοδεύτηκαν από ήττα αλλά και όλοι ήταν εναντίον τριών μελών του επονομαζόμενου Big4!

Αυτή τη φορά, όμως, ο 32χρονος τενίστας θα

έχει την ευκαιρία, στην τέταρτή του απόπειρα, να κάνει τελικά το “μπαμ” και να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του, στο Miami απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που ηδη στα 20 του χρόν!

Ο γίγαντας Αμερικανός ήταν ο πανάξιος νικητής του μεγάλου ημιτελικού της Παρασκευής επικρατώντας ενός πολύ κουρασμένου Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με 6-1, 7-6(2)!

Μία νίκη που δίνει τέλος στο τρομερό σερί των 15 συνεχόμενων νικών που “έτρεχε” ο Αργεντινός αλλά ολοκληρώθηκε καθώς προδόθηκε από την κούραση αλλά και την τεράστια εμφάνιση του Αμερικανού αντιπάλου του.

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, ωστόσο, όταν ο Ντελ Πότρο δεν καταφέρνει να πάρει ούτε έναν(!) winner στο πρώτο σετ και ολοκληρώνει το ματς με δύο(!) winner με το forehand, καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να φτάσει στη νίκη.

Ειδικά στο πρώτο σετ, ο Ντέλπο έμοιαζε εξαντλημένος και δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στον Ισνερ που με 2/2 break point τον “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες με την εικόνα του Αργεντινού να μην εμπνέει αισιοδοξία.

17-0 ήταν οι winners στο πρώτο σετ υπέρ του Αμερικανού…

Ο Ντέλπο βελτιώθηκε στη συνέχεια.

Με το latin κοινό του Μαϊάμι να έχει μετατρέψει την πόλη σε…Ταντίλ, ο “Πύργος” βρήκε τη δύναμη να παίξει καλύτερα, όχι όμως και να απειλήσει το άπιαστο σερβίς του Ισνερ που ολοκλήρωσε τον αγώνα δίχως να παραχωρήσει ούτε ένα break point!

Ο 29χρονος Αργεντινός έφτασε στο χείλος της καταστροφής όταν παραχώρησε αυτός ευκαιρία για break στο 4-4 αλλά τελικά το σετ οδηγήθηκε σε tie break.

Εκεί, ο Αμερικανός ήταν απλά απολαυστικός και με μερικά μεγάλα χτυπήματα, “τελείωσε” μία και καλή τις ελπίδες του αντιπάλου του και θα έχει την ευκαιρία το βράδυ της Κυριακής, να πανηγυρίσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του!

Παρασκευή, 30/3: Ημιτελικοί Miami Open
4-Zverev (Germany) beat 16-Busta (Spain) 7-6(4) 6-2
14-Isner (USA) beat 5-Del Potro (Argentina) 6-1 7-6(2)

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Johnnie be good! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα