Πήρε τα διπλά, πάει και για τα μονά!

Η Δήμητρα Παύλου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αυτήν την εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης και το τουρνουά Iraklio Junior Tour έχοντας κατακτήσει ήδη τα διπλά και ευρισκόμενη και στον τελικό των μονών! Στον τελικό του μονού και ο Θεόδωρος Μητσάκος!

Η 13χρονη πρωταθλήτριά μας έχει πετύχει τέσσερις νίκες στο ταμπλό των μονών και αυτό την τοποθετεί στον τελικό μιας σημαντικής διοργάνωσης κόντρα

σε ποιοτικές τενίστριες κάτω των 14 ετών.

Η Παύλου έχει κερδίσει στη σειρά τις Μαρίνα Μπαμπαλιούτα (Κύπρος) 6-4, 6-2, Αναστασία Σάφτα (Ρουμανία), 6-1, 6-2, Μαρία Πία Βιβέντσιο,(Ιταλία) 6-4 6-7(1), 6-4 και Ζουζάνα Φρανκόφσκα (Πολωνία), 6-1, 7-5.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή Κλαούντια Γκασπάροβιτς, Νο285 στον κόσμο στην ηλικία κάτω των 14.

Και όλα αυτά ενώ έχει ήδη “σηκώσει” τα διπλά παρέα με την Κύπρια Κλειώ Μαρία Ιωάννου επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά μιας και ήταν οι Νο1 του ταμπλό!

Στο αντρικό ταμπλό, ξεχωρίζει η παρουσία του Θεόδωρου Μητσάκου που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στα μονά!

Ο 14χρονος Ελληνας τενίστας είναι Νο1 του ταμπλό και το φαβορί για τον τίτλο ενώ κέρδισε δύσκολα στα ημιτελικά τον Γάλλο Αντουάν Γκιμποντό με 2-6, 6-3, 6-3.

Στον τελικό τον περιμένει ακόμα ένα γαλλικό εμπόδιο, ο Ρούντι Σεκόν που έχει ήδη αποκλείσει δύο Ελληνες τενίστες, τον Γιώργο Βαλάρη και τον Μάριο Σαμολαδά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πήρε τα διπλά, πάει και για τα μονά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα