Έτοιμη για το 24ο! – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς χρειάστηκε να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στην Καμίλα Τζιόρτζι που την υποχρέωσε στο πρώτο της χαμένο σετ στο φετινό Wimbledon, αλλά με τη γνωστή της θέληση για νίκη θα βρεθεί ξανά στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Eίναι, και με τη βούλα πλέον, το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης!

Η Σερίνα Γουίλιαμς πέρασε το πιο δυνατό της τεστ, όπως αποδείχτηκε από την πρώτη μέρα αγώνων στο Λονδίνο

επιβλήθηκε της πολύ δυναμικής Καμίλα Τζιόρτζι με 3-6, 6-3, 6-4 και φθάνει για 11η φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Wimbledon!

Αν καταφέρει να φθάσει μέχρι τον τίτλο στο Λονδίνο αυτό το δεκαπενθήμερο, μιλάμε πιθανώς για το πιο αναπάντεχο Grand Slam της καριέρας της για μια τενίστρια που έχει γεννήσει πριν μερικούς μήνες χάνοντας σχεδόν ολόκληρο το 2017 και έχοντας μικρή αγωνιστική δράση και τη φετινή σεζόν!

Και όμως η 37χρονη αθλήτρια είναι ακόμα η σταθερή αξία του γυναικείου τουρ και εξακολουθεί, σε αυτή την προχωρημένη τενιστικά ηλικία να διεκδικεί τους πιο μεγάλους τίτλους με αξιώσεις!

Η Καμίλα Τζιόρτζι είναι μία από τις λίγες αθλήτριες του γυναικείου τουρ που μπορεί να τα βάλει στη δύναμη με την έμπειρη Αμερικανίδα και τα κατάφερε σχεδόν σε όλο ματς με αποτέλεσμα να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τη Σερίνα.

Ειδικά στο πρώτο σετ, έπαιξε φανταστικό τένις προηγούμενη με break το οποίο και κράτησε με αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα παρά το γεγονός ότι ήταν “πρωτάρα” σε προημιτελικά Slam.

Ωστόσο, η Σερίνα έχει μάθει από δύσκολες καταστάσεις σε Major στο παρελθόν και τόσες και τόσες και φορές έχει βρει τον τρόπο να ξεγλιστρά.

Βγάζοντας την “οργή” της στο κορτ που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη επιθετικότητα και πάθος για τη νίκη, μπόρεσε να πλήξει περισσότερα τα πολύ δυνατά σερβίς της Ιταλίδας και να κάνει το break που της άνοιγε το δρόμο για να αισθανθεί κάπως πιο άνετα.

Σε όλο το δεύτερο σετ σέρβιρε πολύ καλά ενώ άρχισε να κινείται τρομερά για την ηλικία της στο γρασίδι εξαπολύοντας άπιαστους winners σε μια αποσβολωμένη Ιταλίδα.

Το επίπεδο της Τζιόρτζι δεν έπεσε αλλά η Αμερικανίδα έπαιζε τόσο καλά που δεν γινόταν να κάνει κάτι παραπάνω και μοιραία ήρθε η ισοφάριση.

Η Σερίνα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι.

Συνέχισε να πυροβολεί ασύστολα και με ένα, από νωρίς, break στο τρίτο σετ έδειξε ποια θα είναι το αφεντικό στο ματς.

Παρά την προσπάθεια της Τζιόρτζι, η Σερίνα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ιταλίδα και έφθασε ξανά σε ημιτελικό Slam, κάτι που λίγοι πίστευαν ότι θα καταφέρει στην αρχή της εβδομάδας!

Αντίπαλος της θα είναι η Γιούλια Γκέργκες που φθάνει στον παρθενικό ημιτελικό της σε Slam μετά τη νίκη της επίσης με ανατροπή επί της Κίκι Μπέρτενς με 3-6, 7-5, 6-1!

Είναι έτοιμη για το 24ο Grand Slam της καριέρας της που θα ισοφαρίσει το ασύλληπτο ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ…

Τρίτη, 10/7: Προημιτελικοί Wimbledon

Kerber (Germany) beat Kasatkina (Russia) 6-3 7-5
Ostapenko (Latvia) beat Cibulkova (Slovakia) 6-4 7-5
S. Williams (USA) beat Giorgi (Italy) 3-6 6-3 6-4
Goerges (Germany) beat Bertens (Netherlands) 3-6 7-5 6-1

WIMBLEDON LADIES DRAW | OOP | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Έτοιμη για το 24ο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα