Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στέφανου

Ο Στέφανος αποχαιρέτησε το Wimbledon με ψηλά το κεφάλι, δίνοντας μια τελευταία αντρίκια μάχη στο All England Club, πριν υποκύψει απ’τον πιο έμπειρο και δυνατό, Τζον Ίσνερ.

Το Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 6-4, 7-6(8), 7-6(4) από τον big server Αμερικανό, ολοκληρώνοντας την καλύτερή του πορεία σε

Grand Slam διοργάνωση.

Μετά το Wimbledon, ο Τσιτσιπάς εξασφαλίζει νέο career high στο Νο32 του κόσμου (εκτός αν ο Ζιλ Σιμόν κάνει τρελή κούρσα και τον ρίξει στο Νο33), όμως το σημαντικότερο κέρδος για τον νεαρό τενίστα είναι η ψυχολογική τόνωση, η αυτοπεποίθηση και η αναγνώριση από το παγκόσμιο τενιστικό στερέωμα για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο τένις.

“Έπειτα απο δύο φανταστικές εβδομάδες εδώ στο Λονδίνο… το Wimbledon τελείωσε για εμένα. Παίζοντας πολύ καλό τένις και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο γρασίδι.

Έχοντας την οικογενεία μου δίπλα σε κάθε «μάχη» και σε κάθε αγώνα που έδινα στο βρετανικό grand slam. Ένα τουρνουά γεμάτο συναισθήματα και έντονες στιγμές.

Στιγμές σαν αυτες ειναι μέρος της σκληρής δουλείας, της αφοσίωσης και της υπομονής που έχω δώσει όλη αυτη την περίοδο. Είναι όλα μέρος της διαδικασίας!

Ένα ευχαριστώ σε όλους για τα θερμά σας μηνύματα και για την υποστήριξη σας αυτες τις δύο εβδομάδες. Καθοδόν για περισσότερα!” έγραψε στο Facebook ο χαρισματικός τενίστας.

The post Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα