“Πρέπει να σταματήσω να έχω είδωλο τον Φέντερερ”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε αμέσως μετά τον αποκλεισμό του στο Wimbledon για τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο και εξακολουθεί να έχει ως είδωλο, αλλά υποστήριξε πως αυτό πρέπει να σταματήσει καθώς τον επηρεάζει αρνητικά στην πορεία του στο Tour…

Ο νεαρός Γερμανός συνεχίζει να απογοητεύει με τις πορείες του στις Grand Slam διοργανώσεις. Αυτήν την φορά αποκλείστηκε από τον 3ο γύρο του Wimbledon,

με τον Έρνεστς Γκούλμπις να τον κερδίζει με σπουδαία ανατροπή.

Ο “Σάσα” εμφανίζεται κουρασμένος στα τελευταία του ματς και χρειάζεται ξεκούραση ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Εκτός της ξεκούρασης, πάντως, όπως υποστηρίζει ο Γερμανός χρειάζεται να σταματήσει να σκέφτεται τον Φέντερερ ως είδωλο.

Αυτό, γιατί πισεύει ότι τον επηρεάζει αρνητικά. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του πρόσφατα:

“Ο τρόπος που παίζει τένις είναι φοβερός, δεν δίνει στους αντιπάλους του ούτε πόντο. Αν μπορεί να κερδίσει στα τρία σετ, θα το κάνει, δεν θα δυσκολευτεί. Είναι όμορφο να τον βλέπεις να παίζει.

Είχα είδωλο τον Φέντερερ όταν ήμουν μικρός, πάντα μου άρεσε. Τώρα όμως δεν πρέπει να είμαι υποστηρικτής του. Πρέπει να τον ανταγωνιστώ, πρέπει να βρω τρόπους να τον κερδίσω, δεν γίνεται να είναι είδωλό μου ακόμη. Είναι διαφορετικό τώρα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πρέπει να σταματήσω να έχω είδωλο τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα