Ετοιμες για άνοδο!

Με το δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να κάνει “θραύση” στα μονά, η εθνική ομάδα Fed Cup επικράτησε της Αιγύπτου και είναι κοντά στην πρόκριση στα μπαράζ ανόδου του Σαββάτου!

Οι δύο καλύτερες Ελληνίδες τενίστριες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και με εξαιρετικές εμφανίσεις βοήθησαν τη χώρα μας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αιγύπτου

για το δεύτερου Group του Fed Cup.

Ειδικά, η Μαρία, που είναι και η πιο “πληθωρική” παρουσία από πλευράς τενιστικού ταλέντου αυτό το τετραήμερο στο Τατόι, δεν έχασε ούτε game με αντίπαλο την Σάντρα Σαμίρ, Νο397 στον κόσμο για να διπλασιάσει τις νίκες της χώρας μας!

Είχε προηγηθεί η ελεγχόμενη επικράτηση και της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου επί της Ντόνα Αμπο Χαμπάγκα, με 6-2, 6-3 που είχε βάλει τα πρώτα θεμέλια πρόκρισης για την Ελλάδα.

Δίχως να πέφτει καρφίτσα στις όμορφες εγκαταστάσεις του Τατόι Tennis Club το δίδυμο των καλύτερων Ελληνίδων τενιστριών έχασε τον αγώνα διπλού που ακολούθησε από τις Σάντρα Σεμίρ-Ράνα Σερίφ με 6-1, 2-6, 6-3 μια ήττα που δεν αναμένεται να επηρεάσει την ενδεχόμενη πρόκριση της χώρας μας στα μπαράζ ανόδου.

Την Παρασκευή, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις στο Τατόι, η Ελλάθα θα αντιμετωπίσει την πιο ανταγωνιστική Δανία που είχε επικρατήσει με 3-0 στη σειρά κόντρα στην Αίγυπτο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ετοιμες για άνοδο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα