Μπενουά Περ: “Δεν είμαι χαρούμενος στην ζωή μου”

Ένας από τους πιο… περίεργους χαρακτήρες του ανδρικού Tour, ο Μπενουά Περ, με νέες δηλώσεις του επανέλαβε πως πολλές φορές βαριέται να παίζει τένις, δεν θέλει, καθώς δεν τον κάνει τόσο χαρούμενο στην ζωή του…

Ο Μπενουά Περ, είναι από τους πλέον αμφιλεγόμενους τενίστες των τελευταίων ετών. Ο Γάλλος ανήκει σε μια κατηγορία, μαζί με τους Μπερνάρντ Τόμικ, Φάμπιο Φονίνι και Νικ Κύργιο, οι οποίοι δεν είναι και οι πιο… εύκολοι χαρακτήρες.

Μπορεί να διαφέρουν σε πολλά μεταξύ τους, μπορεί να είναι σε διαφορετικό σημείο της καριέρας του ο καθένας

από αυτούς, όμως σίγουρα έχουν ένα κοινό, την… τρέλα τους, την οποία φυσικά διοχετεύουν και στο τένις.

Ο 28χρονος Περ, με νέες δηλώσεις του φανέρωσε εκ νέου πως το τένις του αρέσει, αλλά πολλές φορές δεν θέλει να παίζει, καθώς είναι προτιμότερο για τον ίδιο να περνάει ώρα με την οικογένεια και τους φίλους του.

Η ζωή ενός τενίστα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και το ξέρουν όλοι, με τον Περ ίσως να έχει φτάσει στα όρια του, πράγμα που σημαίνει πως ίσως αρχίσουμε να τον βλέπουμε να… απομακρύνεται από το άθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε το πρώην Νο16 στον κόσμο και νυν Νο48 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ:

“Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος στην ζωή μου εντός κι εκτός των court. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον, θα σταματήσω το τένις ; Θα παίζω λίγο και θα προσπαθώ να αγωνίζομαι στα Grand Slams ; Δεν γνωρίζω πραγματικά.

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα στην ζωή, εκτός του τένις. Θέλω να είμαι χαρούμενος κάθε μέρα που περνάει και μέχρι στιγμής δεν είναι έτσι η καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να πάρω τις σωστές αποφάσεις πάντως.

Αν συνεχίσω να μην είμαι χαρούμενος εντός του court, τότε θα κάνω κάτι άλλο, ώστε να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Αυτήν την χρονική περίοδο έχω κουραστεί αρκετά, με εξουθενώνει το να μην είμαι χαρούμενος στη ζωή.

Μου αρέσει το τένις, αλλά μερικές φορές δεν θέλω να βρίσκομαι εκεί και να παίζω, αλλά θέλω να είμαι σπίτι, ήρεμος κι ωραίος περνώντας όμορφα τον χρόνο μου με την οικογένεια και τους φίλους μου.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπενουά Περ: “Δεν είμαι χαρούμενος στην ζωή μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα