Νισικόρι: “Ελπίζω να τα πάω καλά στο χώμα” – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι δείχνει πως… συνέρχεται μετά την αποχή του από το τένις λόγω σοβαρού τραυματισμού κι έχοντας κάνει δυο εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο Monte Carlo Masters έχει προκριθεί στους “16” καλύτερους του θεσμού

Ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι έχει εντυπωσιάσει άπαντες μέχρι στιγμής στο Monte Carlo Masters, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτήν, την θεαματική ομολογουμένως αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του, αφού μέχρι πριν λίγες ημέρες εμφανιζόταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.

Ο 28χρονος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δούλεψε και εμφανίζεται “αναγεννημένος”

στο πρώτο χωμάτινο τουρνουά στο οποίο αγωνίζεται για φέτος. Μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει τους Μπέρντιχ και Μεντβέντεφ, ενώ την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Αντρέας Σέπι, με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού.

Αναλυτικά όσα είπε το Νο36 στην παγκόσμια κατάταξη και πρώην Νο4 του κόσμου, μετά την νίκη του επί του Ντανιήλ Μεντβέντεφ την Τετάρτη:

“Ήταν ωραίο να παίζω σε αυτό το court ξανά μετά από έξι χρόνια, δεν ήταν εύκολο ματς, ειδικά στο πρώτο σετ ο αντίπαλός μου ίσως έπαιζε και καλύτερα από εμένα, παρόλο που κατάφερα να το κατακτήσω. Προσπάθησα να είμαι ψύχραιμος και να παραμείνω σκληρός, ώστε να βρω την ευκαιρία και να κάνω το 1-0, όπως κι έγινε τελικά.

Είμαι χαρούμενος που κέρδισα στα δυο σετ. Ελπίζω να καταφέρω κάποια ωραία πράγματα στην φετινή χωμάτινη περίοδο, πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτήν η σειρά από τουρνουά στην Ευρώπη, είναι τέσσερις με πέντε διοργανώσεις που μου αρέσει πάντα να αγωνίζομαι, στο χώμα. Αγαπώ πολύ την πόλη αυτή και ελπίζω να τα πάω καλά στο τουρνουά.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νισικόρι: “Ελπίζω να τα πάω καλά στο χώμα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα