Ράφα Ναδάλ: “Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου” – VIDEO

Χαρούμενος για την νίκη του στην πρεμιέρα του στο Monte Carlo Masters εμφανίστηκε ο Ράφα Ναδάλ στις δηλώσεις του μετά την επικράτησή του επί του Αλιάζ Μπέντενε

Ο “Βασιλιάς” του χώματος Ράφαελ Ναδάλ έκανε μια καθ’ όλα πειστική πρεμιέρα στο πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν στο Μόντε Κάρλο, αλλά δεν ησυχάζει καθώς ξέρει πως τον περιμένουν δύσκολα στην συνέχεια του θεσμού.

Ο Ισπανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Πέμπτη 16:00GR-Cosmote Sport 6HD) στην φάση των

“16” του θεσμού στο Μονακό και στις δηλώσεις του μετά την νίκη του επί του Σλοβένου Αλιάζ Μπέντενε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγωνιστική άνοδο του επόμενου αντιπάλου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 31χρονος Ράφα:

“Πάντα βοηθάει το να παίζω σε ένα γήπεδο στο οποίο έχω γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, μου δίνει λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου, αλλά κάθε χρόνο είναι διαφορετική η ιστορία.

Φέτος, είναι λίγο περίεργη η χρονιά μου καθώς ήμουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων σχεδόν για πέντε μήνες, έπαιξα μόνο στην Αυστραλία αλλά τίποτα περισσότερο. Από το τουρνουά της Σανγκάη και έπειτα, δεν τελείωσα καμία διοργάνωση και για αυτό είναι πολύ σημαντικός για εμένα αυτός ο θεσμός.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάω με νίκη τις υποχρεώσεις μου, και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να δουλεύω και να τα πηγαίνω καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα τώρα, χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου και πρέπει να βρω τον ρυθμό μου σε μια επιφάνεια που αγαπώ. Θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο καλά γίνεται.

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό μου, τον Κάρεν Κατσάνοφ, είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος, έχει κάνει ήδη δυο νίκες εδώ και σήμερα απέναντι στον Σιμόν πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, πιστεύω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας.

Θα προσπαθήσω να παίξω υψηλού επιπέδου τένις, θα προσπαθήσω να έχω μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μου, αν θέλω πραγματικά να έχω επιτυχία. Θα το προσπαθήσω.”

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ράφα Ναδάλ: “Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα