Ο συλλεκτικός σάκος του Ράφα! – PICS & VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα αγωνιστεί με έναν ξεχωριστό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια της φετινής χωμάτινης περιόδου…

Η Babolat δημιούργησε μια συλλεκτική συλλογή, αφιερωμένη στα 10 Roland Garros του Ράφαελ Ναδάλ με τίτλο “La Decima”, την οποία θα έχει πάντα στο πλευρό του ο Ισπανός τους επόμενους μήνες όπου θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή θριαμβευτική χρονιά στο χώμα.

Πέρα από την κορυφαία best seller ρακέτα Pure Aero (La Decima), περίοπτη θέση στην επετειακή συλλογή έχει ο εντυπωσιακός σάκος του

Ναδάλ που έχει γίνει ανάρπαστος τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για μια αγωνιστική τσάντα, με δύο μεγάλες πλαϊνές ισοθερμικές θήκες των έξι ρακετών η καθε μια και μια κεντρική θήκη για όλα τα απαραίτητα αντικείμενα (ρούχα, αξεσουάρ, μπάλες).

Στο πάνω μέρος της τσάντας, υπάρχει ο αριθμός “10” και το λεκτικό “La Decima” που παραπέμπει στο ιστορικό επίτευγμα του Ράφα Ναδάλ στο Παρίσι ενώ υπάρχουν ξεχωριστά και οι χρονιές που θριάμβευσε ο Ισπανός στο φημισμένο Grand Slam.

Ο σάκος διαθέτει ξεχωριστή πλαϊνή θήκη για τα άπλυτα ρούχα, ξεχωριστή θήκη για τα παπούτσια ενώ στο πλάι ξεχωρίζει η ειδική θηκούλα με σκληρή επένδυση για τα ευαίσθητα αντικείμενα που χρειάζεται να έχουμε πάντα μαζί μας (κινητό, γυαλιά).

Πρόκειται για ένα συλλεκτικό κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από κανέναν μεγάλο θαυμαστή του Ράφα!

Η είσοδος του Ναδάλ στο Μόντε Κάρλο

Περισσότερες φωτογραφίες

Unboxing

The post Ο συλλεκτικός σάκος του Ράφα! – PICS & VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα