Ερωτηματικό για Queen’s ο Ράφα!

Μπορεί οι διοργανωτές του Fever-Tree Championships να εξασφάλισαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Νο1 στον κόσμο, Ράφαελ Ναδάλ

Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Ράφαελ Ναδάλ στο σημαντικότερο τουρνουά προετοιμασίας για το Wimbledon.

Ο ίδιος ο Ισπανός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει νωρίς-νωρίς στο Λονδίνο για

το παραδοσιακό τουρνουά στο Queen’s Club, επικαλούμενος λόγους κούρασης μετά από μια εξαντλητική, ομολογουμένως, χωμάτινη περίοδο κατά την οποία σάρωσε (σχεδόν) τα πάντα στο πέρασμά του..

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Ναδάλ δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά. Το 2016 είχε πρόβλημα στον καρπό ενώ πέρυσι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να ξεκουραστεί, έχοντας δώσει 25 ματς τις προηγούμενες 8 εβδομάδες στο χώμα.

Όπως τόνισε ο 32χρονος, πλέον, Ράφα η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα χρειαστεί το κορμί του να ξεκουραστεί μετά τον 11ο θρίαμβό του στο Γαλλικό Όπεν.

Ο Άντι Μάρει είναι επίσης αμφίβολος για το τουρνουά, αφού δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στο tour μετά την εγχείρηση στο ισχίο. Ο Σκωτσέζος απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χερτόγκενμπος, εκεί όπου υπολόγιζε να επιστρέψει.

Οι Λονδρέζοι διοργανωτές, βλέποντας να έρχονται απώλειες, κατάφεραν να εξασφαλίσουν wild card στον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα επιστρέψει στο Λονδίνο μετά το 2016.

The post Ερωτηματικό για Queen’s ο Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα