Επίσημο: Στο Laver Cup, Τσιτσιπάς και Κύργιος

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Τρίτης, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος θα δώσουν το παρών στο φετινό Laver Cup της Γενεύης, αγωνιζόμενοι με την Team Europe και την Team World αντίστοιχα…

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου, θα έχει την τιμή

να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο Rod Laver Cup.

Διπλά σε σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως αυτά των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες όλων όσων τον επέλεξαν, δίνοντας σημαντικούς πόντους στην ομάδα της Ευρώπης, στην προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει για να φτάσει στο three-peat.

Η Team Europe, με μπροστάρη τον Ρότζερ Φέντερερ, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις δυο εκδόσεις του τουρνουά πέρυσι και πρόπερσι, ενώ φέτος στη Γενεύη της Ελβετίας, ψάχνει τον τρίτο τίτλο σε ισάριθμες διοργανώσεις.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει όμως, μιας και εκτός της… μεταγραφής του Στέφανου για την Team Europe, στην Team World θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά και ο Νικ Κύργιος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΤΡ.

Πλέον, τα ρόστερ των δυο ομάδων -σχεδόν- “έκλεισαν” (απομένει να ανακοινωθεί ένας ακόμη τενίστας για την Team World) και το ραντεβού δόθηκε στα Ελβετικά courts, με την πεποίθηση όλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Ευρώπης να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά τα ρόστερ

Team Europe: Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Φάμπιο Φονίνι

Team World: Κέβιν Άντερσον, Τζον Ίσνερ, Μίλος Ράονιτς, Νικ Κύργιος, Ντένις Σαποβάλοφ και ..?..

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επίσημο: Στο Laver Cup, Τσιτσιπάς και Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα