Δεν παίζει στα μονά του US Open ο Μάρει

Παρά την επιστροφή του στα μονά στο Σινσινάτι, ο Άντι Μάρει ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν

Λίγο παραπάνω χρόνο χρειάζεται ο Άντι Μάρει για να επιστρέψει ολοκληρωτικά στα singles του ATP Tour.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος, επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το Australian Open στην straight sets ήττα από τον Ρισάρ Γκασκέ

στον 1ο γύρο του Cincinnati Masters και παρ’ότι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί σε best of five παιχνίδια.

Έτσι, μετά τον αποκλεισμό του στο Σινσινάτι, ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στο US Open.

“Ελπίζαμε πως ίσως κρατούσαμε μια wild card μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε πως νιώθω και να έχω ίσως περισσότερα ματς ή καλύτερη προπόνηση. Όμως δεν θα ήθελα να πάρω τη wild card γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι. Ήταν μια απόφαση που πήρα από κοινού με την ομάδα μου” είπε ο Μάρει.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Μάρει ενδέχεται να αγωνιστεί στα μονά του τελευταίου τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open, στο Winston-Salem Open ενώ λογικά θα αγωνιστεί και στα διπλά και στο μικτό του Αμερικανικού Όπεν.

“Αν έπαιρνα τη wild card και μετά δεν έπαιζα, θα δεχόμουν πολλές ερωτήσεις για το ισχίο μου. Παρ’όλο που ένιωσα καλά σήμερα στο ματς, τα πόδια μου ήταν βαριά στο τέλος και αυτό πιθανότατα να μην αλλάξει τις επόμενες δύο εβδομάδες” πρόσθεσε.

Για τον αγώνα με τον Γκασκέ, ο Μάρει είπε: “Νομίζω τα πήγα καλά. Σίγουρα υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα, όμως πρέπει να είσαι και λίγο ρεαλιστής για το τι να περιμένεις. Ο Ρισάρ χρησιμοποιεί όλες τις γωνίες του γηπέδου. Είναι ένας από τους καλύτερους σε αυτό. Χρειάστηκε να είμαι συνέχεια σε κίνηση και δεν είχα καλή κίνηση προς τα εμπρός. Σε μερικά drop shots του, δεν πήγα καν στη μπάλα κάτι που έκανα καλύτερα στο ματς”

“Θα πάρει χρόνο και δεν έχω πολλές προπονήσεις στα singles τελευταία. Οπότε, θα χρειαστώ επιπλέον χρόνο και αυτό δεν γίνεται σε μια εβδομάδα ή σε ένα τουρνουά. Είναι μεγάλη η διαδικασία και για να επιστρέψω εκεί που ήμουν, απαιτείται χρόνος και σκληρή δουλειά”

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Δεν παίζει στα μονά του US Open ο Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα