Απάντηση από πλευράς Ντινάμο Ζάγκρεμπ

17:33 13/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Κάτι μυριστήκαμε από το χθεσινό Κότμπους – Μπάγερν, αλλά τελικά το πέναλτι δόθηκε υπέρ της Κότμπους. Έγινε… Ευρωπαϊκό τριήμερο και μετά ξεκινά η Bundesliga. Κάψιμο.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το πρώτο παιχνίδι μας πλήρωσε στην επιλογή του Goal. Τώρα αλλάζουμε τροπάρια. Η πρώτη μάχη απέδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η έλλειψη αποφασιστικότητας δεν της επέτρεψε να πάρει το ζητούμενο. Με το 2-0 θα ήταν εντελώς διαφορετικά

τα πράγματα.

Βρήκε την ευκαιρία η ουγγρική ομάδα να σκοράρει και να χρειάζεται πλέον ακόμα και το απλό 0-0 για να προκριθεί. Ο Ρεμπρόφ έκανε καλή δουλειά, το τονίσαμε και την περασμένη εβδομάδα. Σημαντική προσπάθεια. Θέλει να πετύχει την υπέρβαση. Η Ντινάμο, όμως, θα είναι πιο σοβαρή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μπιέλιτσα γνωρίζει για την εκτός έδρας δύναμη της ομάδας του στην Ευρώπη. Από τα 11 τελευταία ματς μακριά από το Ζάγκρεμπ μετρά απολογισμό 4-5-2.

Στο 0-0 η Ντινάμο κόντρα στην Όσιεκ, πάλι ρεπό η Φερεντσβάρος για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Ρεμπρόφ διάβασε ωραία τις αδυναμίες του Μπιέλιτσα και της Ντινάμο. Ξέρει πως αν προηγηθεί, δεν επιμένει για το 2ο γκολ και επαναπαύεται.

Η κροατική ομάδα χρειάζεται πιο πειστική τακτική. Αν τη βρει, που ως πιο ποιοτική ομάδα είναι το λογικότερο σενάριο, τότε θα πάρει και την πρόκριση.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα