Το νέο love story των courts

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος, είναι τόσο αντίθετοι που έλκονται

Έχοντας λύσει τις όποιες διαφορές τους χώριζαν, Τσιτσιπάς και Κύργιος ετοιμάζονται για μια ακόμη κοινή εμφάνιση σε τουρνουά του ATP Tour, αγωνιζόμενοι ως ζευγάρι στα διπλά του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Μετά την πρώτη τους συνεργασία στην Ουάσινγκτον όπου ηττήθηκαν στον 1ο γύρο απ’τους κορυφαίους του κόσμου, Ρόμπερτ Φάρα και Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ, το

Ελληνοαυστραλέζικο δίδυμο θα έχει την ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στους Κολομβιανούς, στο σημερινό ματς του 1ου γύρου στο Σινσινάτι (22:00GR).

Ο Τσιτσιπάς μίλησε για την πολύ καλή σχέση που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα..

“Μου ζήτησε να παίξει στο ATP Cup για λογαριασμό της Ελλάδας. Μου είπε ότι έχει και ελληνικό διαβατήριο όμως ήξερα ότι μου έκανε πλάκα. Κάνει πλάκα σχεδόν στο 95% των λεγόμενών του. Ήθελε να παίξει διπλά μαζί μου στο Queen’s αλλά εγώ δεν μπορούσα. Παίξαμε τελικά στην Ουάσινγκτον και θα ξαναπαίξουμε εδώ στο Σινσινάτι” είπε ο Στέφανος και συνέχισε:

“Είναι ωραίο να είσαι με ένα άτομο που σκέφτεται και αντιδρά διαφορετικά. Θα τον χαρακτήριζα ως έναν τύπο που αρέσει να διασκεδάζει τον κόσμο. Εγώ είμαι πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος όταν παίζω, όμως εκείνος μιλάει όλη την ώρα. Είναι ωραίο, κάποιες φορές, να κάνεις κάποιες αλλαγές. Είναι διασκεδαστής. Κάποιο τον λατρεύουν και κάποιοι τον σιχαίνονται. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε στο τένις κάποιους σαν αυτόν, διαφορετικά θα ήταν πολύ σοβαρό το άθλημα”

Οι δύο άσοι, μιλάνε πλέον με τα καλύτερα λόγια, ο ένας για τον άλλον, τόσο στις συνεντεύξεις τους όσο και στις αναφορές τους στα social media.

Μάλιστα, μας χάρισαν μια από τις πιο αστείες σκηνές στο φετινό tour, όταν στη μεταξύ τους μονομαχία για τα ημιτελικά του Citi Open, ο Νικ Κύργιος παρέδωσε ο ίδιος τα παπούτσια στον Στέφανο τα οποία πήρε από τον Απόστολο Τσιτσιπά στις κερκίδες.

“Δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι εκεί έξω κάθε μέρα, σούπερ επαγγελματίας και ξοδεύει άπειρες ώρες για προπόνηση. Γι’αυτό και είναι τόσο καλός. Μπορείς να διαπιστώσεις πόσο καθαρό είναι το παιχνίδι του, κάθε φορά που παίζει” είπε ο Κύργιος για τον Στέφανο.

Ο 24χρονος Αυστραλός με ελληνικές ρίζες, αναφέρθηκε και στα γενέθλια που είχε ο Τσιτσιπάς την Δευτέρα (12/08), αποκαλύπτοντας και το δώρο που θα του πάρει.

“Δεν του πήρα δώρο σήμερα. Για την ακρίβεια, σήμερα είδα ότι είχε γενέθλια. Ίσως του πάρω κάτι μικρό αύριο. Ίσως ένα ζευγάρι κορδόνια για παπούτσια…”

The post Το νέο love story των courts appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα