Και τώρα μεγάλο ματς με Κατσάνοφ – VIDEO

Επιστροφή στις νίκες για τον Νικ Κύργιο, μετά την πρόωρη έξοδο από το Rogers Cup του Καναδά

Με πειστική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Cincinnati Masters ο Νικ Κύργιος.

Ο θριαμβευτής της Ουάσινγκτον, πριν 10 ημέρες, σέρβιρε πολύ καλά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Λορένζο Σονέγκο τον οποίον κέρδισε με 7-5, 6-4 στο βραδινό πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Σινσινάτι.

Στο 2ο γύρο, ο 24χρονος Αυστραλός θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Κάρεν Κατσάνοφ, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour η οποία αναμένεται

με τεράστιο ενδιαφέρον.

Παρά τους λίγους άσους στο ματς, μόλις τέσσερις, ο Κύργιος σέρβιρε πολύ καλά με μόλις δύο χαμένους πόντους πίσω απ’το 1ο του σερβίς (29/31 – 94%) και έξι στο 2ο (17/23 – 74%) ενώ χρειάστηκε από ένα break σε κάθε σετ για να σφραγίσει τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένος… “Ένιωσα ότι δεν σέρβιρα το καλύτερό μου σήμερα. Σοβαρά μιλάω. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο ματς και είμαι χαρούμενος που πέρασα”.

Στη συνέχεια, ο Κύργιος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με τον Κατσάνοφ και μίλησε για αυτό το ματς.

“Ήθελα να παίξω με τον Κατσάνοφ στη συνέχεια και ανυπομονώ γι’αυτό το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός τενίστας και νεαρός. Παίζαμε στα juniors μαζί. Έχει μια σπουδαία καριέρα μέχρι τώρα και σίγουρα θα γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο για πολλά χρόνια. Παίζει σούπερ επιθετικά. Απίστευτο πρώτο σερβίς, σπουδαίο forehand. Είναι μεγαλόσωμος αλλά κινείται καλά”

Σε άλλα αποτελέσματα της Δευτέρας, ο Ράντου Άλμποτ έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο14 του ταμπλό και ασταθή, Μάριν Τσίλιτς με σπουδαία νίκη 6-4, 7-6(6) περιμένοντας έναν εκ των Τζέρε-Σβάρτσμαν στον επόμενο γύρο.

Ο qualifier, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με καθαρή νίκη 6-3, 6-3 τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους “32” της σπουδαίας διοργάνωσης.

Τον Σαμ Κουέρι θα αντιμετωπίσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του Αμερικανού big server με 7-6(2), 7-6(1) επί του Πιερ Ιγ Ερμπέ ενώ ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Ζαν Λενάρντ Στρουφ, Νο36 στον κόσμο ο οποίος κέρδισε 7-5, 7-6(4) τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Ο αγώνας του Στέφανου με τον Γερμανό θα γίνει την Τετάρτη.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Και τώρα μεγάλο ματς με Κατσάνοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα