Επική ανατροπή της Κουζνέτσοβα – VIDEO

09:02 6/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Τέσσερα match points έσωσε η Ζβετλάνα Κουζνέτσοβα κερδίζοντας την Ντόνα Βέκιτς στο ματς τίτλου της Ουάσινγκτον

Η εμπειρία και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Ζβετλάνα Κουζνέτσοβα, έκαναν τη διαφορά στον συναρπαστικό τελικό του Citi Open!

Το πρώην Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και δύο φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, ολοκλήρωσε μια απίστευτη ανατροπή επί της 22χρονης Ντόνα Βέκιτς, κατακτώντας τον 18ο τίτλο της καριέρας της!

Η 33χρονη Ρωσίδα, Νο128 πλέον στον κόσμο, επικράτησε 4-6, 7-6(7), 6-2 της Βέκιτς, σώζοντας 4 match points

της αντιπάλου της στο 2ο σετ!!!

“Στο 2ο σετ, κρατούσαμε το σερβίς μας. Βρέθηκα με match point κάτω και κατάφερα να μείνω όρθια. Ήξερα ότι ήμουν κοντά και ότι θα μπορούσα να το γυρίσω, όμως ήταν πολύ κλειστό ματς στο 2ο σετ. Μετά, στο 3ο σετ, ένιωσα ότι η Βέκιτς έχασε το παιχνίδι της και ίσως κουράστηκε. Εγώ ένιωσα καλύτερα και βρήκα το παιχνίδι μου” είπε αμέσως μετά η Κουζνέτσοβα.

Η Κουζνέτσοβα είχε κατακτήσει τον τίτλο στην Ουάσινγκτον και το 2014, επιστρέφοντας νικηφόρα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

“Σήμερα το πρωί κάποιος μου είπε ότι δεν έχω χάσει ποτέ εδώ. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ. Έκανα σπουδαία ματς αυτή την εβδομάδα” πρόσθεσε η Ρωσίδα που θα ανέβει στο Νο87 της κατάταξης, μετά τη νίκη της στην Ουάσινγκτον.

Ήταν ο 18ος τίτλος της Ρωσίδας και ο πρώτος στη φετινή χρονιά, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν.

WTA CITI OPEN DRAW

The post Επική ανατροπή της Κουζνέτσοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα