Θέλω να γίνω καλύτερος των Φέντερερ-Ναδάλ

18:25 5/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Washington το βράδυ της Κυριακής ενώ ξεκαθαρίζει ότι πλέον στόχος του είναι να γίνεται ολοένα καλύτερος και να ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ!

Εκτός των Grand Slam, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διαπρέπει.

Ο 21χρονος τενίστας θα έχει την ευκαιρία, μετά τον τελικό της Washington, να προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή

του, το τρίτο φετινό και ένατο συνολικά της καριέρας του.

Παίζει, για δεύτερη σερί σεζόν στα τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αμερικανικό Όπεν, εξαιρετικό τένις πράγμα το οποίο βίωσε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ήττα του στα ημιτελικά της Washington από τον Νο3 τενίστα στον κόσμο.

Μπορεί ακόμα να θεωρείται νεαρός, ωστόσο, οι βλέψεις του καλύτερου εκπροσώπου της νέας γενιάς είναι πολύ μεγάλες και φθάνουν στο να ξεπεράσει, κάποια στιγμή, τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ.

“Στο τέλος της ημέρας, όλοι παίζουμε εναντίον όλων. Δεν έχει σημασία πόσο ψηλός είσαι ή πότε ξεκίνησες να παίζεις τένις. Το μόνο που μετρά είναι η κατάταξη και πόσο καλό τένις παίζεις τώρα. Δεν είμαι πια σε τουρνουά του under21 ή του under18. Μπορεί να παίξω με τον Φέντερερ, που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου, μπορεί να παίξω και με έναν μικρότερό μου. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος των Φέντερερ-Ναδάλ. Δεν ξυπνάω σκεπτόμενος ότι είμαι 21 και πολύ μικρός για να το κάνω” ανέλυσε ο Σάσα.

Οσον αφορά στο διάστημα που πέρασε δουλεύοντας μαζί με τον Ιβάν Λεντλ, ανέφερε πως ήταν πολύτιμη η βοήθεια που πήρε από τον πρώην προπονητή του Αντι Μάρεϊ αλλά, προς το παρόν, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το υπάρχον team του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θέλω να γίνω καλύτερος των Φέντερερ-Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα