Παντοδύναμος Ζβέρεφ κατέκτησε ξανά τη Washington! – VIDEO

00:07 6/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ένας εκπληκτικός Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνέχισε ακριβώς εκεί που σταμάτησε στον ημιτελικό κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και ισοπέδωσε και τον Αλεξ Ντε Μινόρ για να κάνει το repeat στη Washington!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε και τη φετινή Αμερικανική hard court swing ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο 21χρονος τενίστας ολοκλήρωσε το τουρνουά της Washington με ισοπεδωτικές πραγματικά εμφανίσεις και μετά τη συντριπτική νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, διέλυσε και τον

Αλεξ Ντε Μινόρ με 6-2, 6-4 για να υπερασπιστεί πετυχημένα τον περσινό του τίτλο στην Αμερικανική πρωτεύουσα.

Με μια ακόμα, λοιπόν, εκπληκτική εμφάνιση, ο 21χρονος τενίστας έφθασε στον τρίτο φετινό και ένατο συνολικά τίτλο καριέρας του επιβεβαιώνοντας πως, εκτός Slam, είναι μία από τις μεγαλύτερες “δυνάμεις” του τουρ την τελευταία διετία και από τους πιο παραγωγικούς τενίστες στη συλλογή τροπαίων!

Απέναντι στον “πρωτάρη” σε τελικούς ATP και αρκετά κουρασμένο νεαρό Αυστραλό, ο Ζβέρεφ ήταν και πάλι “πληθωρικός” στην απόδοσή του σερβίροντας άψογα (σημείο-κλειδί στο να τα πάει καλά και στο Αμερικανικό Όπεν), ενώ από τη βασική γραμμή ήταν και πάλι πραγματικός “δυναμίτης” με πολύ βαριά groundstrokes τα οποία δύσκολα αντιμετώπιζε ο Ντε Μινόρ.

Ούτε ένα break point δεν παραχώρησε ο Σάσα που, από την άλλη, απειλούσε σχεδόν συνέχεια το σερβίς του Ντε Μινόρ που υπολειπόταν στο σκορ σε όλο το ματς προσπαθώντας διαρκώς να περιορίζει τη ζημιά και να κάνει το σκορ πιο…υποφερτό.

Τίποτα όμως παραπάνω μιας και ο Ζβέρεφ δεν χάρισε το παραμικρό και δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στο ματς ούτε στο δεύτερο σετ όταν και ο Ντε Μινόρ το πάλεψε περισσότερο.

Ο Ζβέρεφ, τώρα, πάει για το Rogers Cup στο οποίο είναι και πάλι ο υπερασπιστής αλλά θα τον δούμε κόντρα σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους δίχως φυσικά αυτό να μειώνει τη νέα σημαντική επιτυχία του!

“This final could be the final of the next 15 years so I hope you guys all enjoyed it.”

Alexander Zverev tosses high praise at runner-up @alexdeminaur

Classy stuff, Sascha pic.twitter.com/EqpHHMQRpn

Tennis TV (@TennisTV) 5 Αυγούστου 2018

Στη νικητήρια ομιλία του, μάλιστα, ο Ζβέρεφ επαίνεσε πρώτα τον Αλεξ Ντε Μινόρ για την εξαιρετική του πορεία στη Washington ενώ προέτρεψε τους θεατές να αρχίσουν να συνηθίζουν σε αυτό το match-up το οποίο περιμένει να επαναληφθεί πολλές φορές τα επόμενα 15 χρόνια!

The champ and his

#CitiOpen pic.twitter.com/TMqLSVkMW0

Tennis TV (@TennisTV) 5 Αυγούστου 2018

CITI OPEN DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Παντοδύναμος Ζβέρεφ κατέκτησε ξανά τη Washington! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα