Τέλος η ξεκούραση: ώρα για δράση! – VIDEO

18:50 5/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Το Rogers Cup στο Τορόντο αποτελεί το comeback πολλών τενιστών στην αγωνιστική δράση του τουρ, μεταξύ των οποίων και του Ραφαέλ Ναδάλ ο οποίος ανυπομονεί να πατήσει και πάλι τα κορτ!

Από τη χωμάτινη σεζόν και μετά, όταν και, ουσιαστικά, ξεκίνησε η σεζόν για αυτόν μετά την απόσυρση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, τα έχει πάει περίφημα…

Ο λόγος φυσικά για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο,

Ραφαέλ Ναδάλ, που κέρδισε 24 σε σύνολο 25 παιχνιδιών φέτος στο χώμα ενώ στο Wimbledon τα πήγε περίφημα για πρώτη φορά μετά από επτά συναπτά έτη, χάνοντας στα σημεία από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Ο 32χρονος Ισπανός ξεκουράστηκε αρκετά, κάτι που είχε απόλυτη ανάγκη, και φρέσκος από δυνάμεις θα κυνηγήσει τον πρώτο του τίτλο στον Καναδά από το “μαγικό” 2013.

“Δεν έχω προπονηθεί πάρα πολύ μετά το Wimbledon. Είχα μια κοπιαστική χωμάτινη σεζόν. Νιώθω πολύ χαρούμενος αλλά έπαιξα πολύ τένις, ακόμα και στο Wimbledon και σίγουρα υπήρξε κούραση” ανέφερε ο “ταυρομάχος”.

“Είμαι 32 πλέον. Δεν χρειάζεται να προπονούμαι στο 100%. Τα πράγματα είναι διαφορετικά και θέλω να ανακάμπτω ψυχολογικά και σωματικά. Ελπίζω να έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις για μια καλή hard court swing” πρόσθεσε.

“Πέρσι, είχα μια “σκληρή” ήττα εδώ από τον Σαποφάλοφ που έδειξε στην πορεία τι παίκτης είναι. Είχα την ευκαιρία να γίνω το Νο1. Τώρα, θα πρέπει όπως πάντα να δείξω σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους γιατί η ήττα από τη νίκη απέχει πολύ λίγο. Αυτό έκανα σε όλη τη ζωή μου, αυτό θα κάνω και τώρα” κατέληξε σοφά ο Ναδάλ που ξεκινά, στον δεύτερο γύρο του Τορόντο, κόντρα στον Μπενουά Περ ή στον Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τέλος η ξεκούραση: ώρα για δράση! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα