Νέες προσπάθειες για Γκιγέρμε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Γκιγιέρμε, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή, με τον Βραζιλιάνο μέσο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νέες επαφές με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον 27χρονο μέσο. Οι Πειραιώτες φέρονται να θέλουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παίκτης
φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν να τελειώσει η μετεγγραφή, μέχρι την Τετάρτη. Και αυτό γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δηλώσει τον 27χρονο παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Λουκέρνη.

Παράλληλα, η περίπτωση του Αχμέντ Χασάν παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν υπολογίζεται στην Μπράγκα και αναζητεί ομάδα για να αποχωρήσει. Οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτησή του, μόνο αν τελικά αποχωρήσει από το λιμάνι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, μέχρι στιγμής.
Keywords
Τυχαία Θέματα