Ασύλληπτη Σάκκαρη! – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, κερδίζοντας το Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Γέλενα Οσταπένκο…

Με την… απόβαση των Ελλήνων φιλάθλων στη Melbourne Arena λίγο πριν την έναρξη του τρίτου σετ, να αποδεικνύεται ευεργετική, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γέλενα Οσταπένκο και να πάρει το πολύτιμο εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Στο αγαπημένο

της τουρνουά, με το αγαπημένο της κοινό στο πλευρό της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αισθάνεται όμορφα και το έδειξε για ακόμη μια φορά σήμερα, θέτοντας νοκ-άουτ από τη διοργάνωση το πρώην Νο5 στον κόσμο με μια εξαιρετική εμφάνιση.

Χρειάστηκε 1 ώρα και 51 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, όμως το πανηγύρισε με την καρδιά της. Η 23χρονη επιβλήθηκε της ασταθέστατης Λετονής με 6-1, 3-6, 6-2 και “σφράγισε” την αναμέτρηση 2ου γύρου με την Αυστραλή qualifier, Άστρα Σάρμα, Νο232 στον κόσμο.

Μετά τον περυσινό αποκλεισμό της από τον 1ο γύρο του Major της Μελβούρνης, η Μαρία φρόντισε σήμερα να μην την… πατήσει, και έφτασε στον 2ο γύρο του θεσμού για τρίτη φορά στην καριέρα της.

UPSET ALERT! @mariasakkari topples 22nd seed #Ostapenko 6-1 3-6 6-2 #gamesetmatch #AusOpen pic.twitter.com/yGVN9zIyKJ

— #AusOpen (@AustralianOpen) 14 Ιανουαρίου 2019


Εντυπωσιακά ξεκίνησε τον αγώνα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο43 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, εκμεταλλευόμενη την άσχημη αγωνιστική κατάσταση της Οσταπένκο.

Κερδίζοντας τα πρώτα τέσσερα σερί γκέιμς, η Σάκκαρη πήρε μεγάλο προβάδισμα για το 1-0 και λίγες στιγμές αργότερα έφτασε σε αυτό, με το εκκωφαντικό 6-1 που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λετονή.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν. Το Νο22 στον κόσμο ανέβασε ρυθμό και απείλησε την Μαρία, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα επιθετικά χτυπήματα της Λετονής και έτσι μοιραία ισοφαρίστηκε με 3-6.

Η Μαρία μπορεί να μην είχε το μομέντουμ με το πλευρό της στην έναρξη του τρίτου σετ, όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα και φυσικά την υποστήριξη που χρειαζόταν για να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο ματς και να φύγει από το court με την πρόκριση στις αποσκευές της.

Με ψυχολογία νικήτριας μπήκε στο καθοριστικό κομμάτι του ματς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και παρότι έχασε το πρώτο γκέιμ χωρίς να κερδίσει ούτε πόντο, έτρεξε ένα φοβερό σερί έξι κερδισμένων γκέιμς, από τα επτά επόμενα, φτάνοντας και στη νίκη.

Σερβίροντας εξαιρετικά και έχοντας όλες τις απαντήσεις για τα επιθετικά χτυπήματα της Οσταπένκο, η Μαρία εκμεταλλεύτηκε τα υπεράριθμα λάθη της αντιπάλου της και μετουσίωσε την υπεροχή της σε νίκη, πανηγυρίζοντας με την ψυχή της στη συνέχεια την πρόκριση!

Δευτέρα 14/1: 1ος Γύρος Αυστραλιανό Όπεν, Γυναίκες
Sakkari (Greece) beat Ostapenko (Latvia) 6-1, 3-6, 6-2

AUSTRALIAN OPEN DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ασύλληπτη Σάκκαρη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα