Έπαιξε όσο έπρεπε

09:13 2/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η επιστροφή του Ντελ Πότρο στο tour, μετά τον επικό προημιτελικό του Λονδίνου με τον Ναδάλ, ήταν επιτυχημένη

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ξέφυγε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano de Tennis.

Ο Πύργος του Ταντίλ, επικράτησε δυσκολότερα από το αναμενόμενο, με 7-5, 6-3 του qualifier Αμερικανού, Νο446 στον κόσμο, Μάρκος Γκιρόν για το 2ο γύρο της διοργάνωσης στο Λος Κάμπος και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Νο1 του ταμπλό, δέχθηκε

μεγάλη πίεση στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, αφού παραχώρησε δύο φορές το σερβίς του και αναγκάστηκε να πετύχει τρία breaks για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, τα πράγματα ήταν πιο ελεγχόμενα για τον 29χρονο Αργεντίνο ο οποίος ολοκλήρωσε τη νίκη του σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Λος Κάμπος, ο Ντελ Πότρο δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου αφού ο Σαμ Κουέρι έπεσε θύμα του εξαιρετικού, Ιγκόρ Γερασίμοφ.

Ο 25χρονος Βούλγαρος, Νο301 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε με 7-5, 5-7, 7-6(6) τον Αμερικανό, Νο5 του ταμπλό και Νο28 στον κόσμο, σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος στο tour.

Στο μεταξύ, ο Κάμερον Νόρι επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας 6-3, 6-3 του Νο8, Φελισιάνο Λόπεζ ενώ σπουδαία νίκη σημείωσε και ο Γιοσιχίτο Νισιόκα με 7-6(3), 6-1 επί του 7-Τέιλορ Φριτζ.

ABIERTO MEXICANO DE TENNIS DRAW | OOP (-9h)

The post Έπαιξε όσο έπρεπε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα