Στόχος μου το ATP Finals!

19:01 1/8/2018 - Πηγή: Tennis24
O Tζον Ισνερ πανηγύρισε προ ημερών τον πέμπτο του τίτλο στην Ατλάντα και έθεσε σαν φετινό του στόχο την παρθενική του συμμετοχή στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου.

Πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του συμμετοχή στο ATP Finals του Λονδίνου διατηρώντας τις ελπίδες του μέχρι και το Masters του Παρισιού, φέτος

θέλει το βήμα παραπάνω!

Ο λόγος για τον “γίγαντα” του τένις, Τζον Ισνερ που, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναθλητών του, παίζει το καλύτερό του τένις έχοντας συμπληρώσει τα 30.

Φέτος, στα 33 του, ήρθε ο πρώτος Masters τίτλος της καριέρας του στο Miami ενώ προ ημερών, στην αγαπημένη του Αμερικανική hard court swing, πανηγύρισε τον πέμπτο του τίτλο στην Ατλάντα!

“Να πω την αλήθεια ήμουν τυχερός στον τελικό. Ο Χάρισον είχε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει το ματς. Αλλά ο τίτλος είναι τίτλος και τον χάρηκα”.

“Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Κάνω το πρωινό στο δωμάτιό μου, ξέρω άψογα το μέρος” ανέφερε όσον αφορά στην πόλη της Ατλάντα”.

Αυτή τη στιγμή είναι στο Νο9 της ATP Race, λίγους πόντους πίσω από τον Κέβιν Αντερσον και φυσικά σκέφτεται το ενδεχόμενο των τελικών του Λονδίνου!

“Είναι ένας από τους στόχους που έχω βάλει από πέρσι. Είναι ακόμα νωρίς αλλά θέλω πολύ να είμαι εκεί” ανέφερε ο Ισνερ.

Αυτήν την εβδομάδα αγωνίζεται στη Washington από το Νο2 του ταμπλό με πρώτο αντίπαλο τον Νόα Ρούμπιν για τον δεύτερο γύρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στόχος μου το ATP Finals! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα