Εκτός Κίτζμπουελ ο Κολσράιμπερ

17:50 1/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο υπερασπιστής και δις κάτοχος του τίτλου στο Κίτζμπουελ, Φίλιπ Κολσράιμπερ αποκλείστηκε με οδυνηρό τρόπο από τον Ντένις Ιστόμιν και επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Νο2 του ταμπλό και εξαιρετικός στο Κίτζμπουελ παραδοσιακά, Φίλιπ Κολράιμπερ, φέτος ήταν σκιά του εαυτού του.

Ο 34χρονος Γερμανός που δεν βρίσκεται εδώ και καιρό σε καλή κατάσταση, παρόμοια με το Αμβούργο μία εβδομάδα πριν, αποκλείστηκε από το πρώτο του ματς στο Αυστριακό Όπεν με 5-7, 6-3, 6-1 από τον Ντένις Ιστόμιν.

Ο

Κολσράιμπερ ήταν υπερασπιστής του τίτλου από πέρσι και κάτοχος της διοργάνωσης και το 2015 σε μια περίοδο της σεζόν όπου παραδοσιακά “φορτσάρει”, όχι όμως φέτος.

Από το πρώτο σετ φάνηκε ότι θα έχει ζόρια ο Γερμανός όταν και έμεινε πίσω με 5-3 αλλά εκεί βρήκε τη δύναμη να ανατρέψει την κατάσταση και με τέσσερα αναπάντητα games να κάνει το 1-0.

Ωστόσο, το προβάδισμά αυτό δεν ανέβασε την απόδοσή του που, τουναντίον, έπεσε και ο έμπειρος Ουζμπέκος ανταποκρίθηκε άψογα και ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή που τον στέλνει στα προημιτελικά κόντρα στον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται και ο Τάρο Ντάνιελ που ισοπέδωσε τον Λάζλο Ντιέρε με 6-3, 6-2 και δείχνει ξεκάθαρα πως το χώμα είναι η αγαπημένη του επιφάνεια.

Σε διαρκώς ανοδική πορεία και ο 21χρονος Ισπανός Χάουμε Μουνάρ που πέτυχε μια μεγάλη νίκη εις βάρος του Ρόμπιν Χάασε με 7-6(5), 6-4 παίρνοντας και αυτός την πρόκριση για τον προημιτελικο γύρο.

Τετάρτη, 1/8: 2ος γύρος Kitzbuel Open

Istomin (Uzbekistan) beat Kohlschreiber (Germany) 5-7 6-3 6-1
Munar (Spain) beat Haase (Netherlands) 7-6(5) 6-4
Daniel (Japan) beat Djere (Serbia) 6-3 6-2
Marterer (Germany) beat Kukushkin (Kazakhstan) 6-3 6-4

KITZBUEL OPEN DRAW | OOP (-1H) | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Κίτζμπουελ ο Κολσράιμπερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα