Με ανησυχούν οι paparazzi

20:26 1/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για ένα άλλο κομμάτι της δημοσιότητας, αυτό της διαρκούς παρουσίας των paparazzi, η οποία τον ανησυχεί ειδικά όταν φωτογραφίζουν τα παιδιά του.

“Καταδικασμένος” να ζει με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ο Ρότζερ Φέντερερ έχει συνηθίζει να χειρίζεται, εν γένει πολύ καλά αυτήν την κατάσταση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που τον…ευχαριστεί.

Ειδικά, οι πιο προσωπικές του στιγμές όπως είναι η βόλτα με την οικογένεια

και πλέον με τα τέσσερα παιδιά του ή ένα μπάνιο στη θάλασσα είναι ανθρώπινες στιγμές που θα ήθελε να τις απολαμβάνει μόνος με την οικογένειά του αλλά η τεράστια φήμη του δεν του το επιτρέπει.

“Πολλές φορές έχει χρειαστεί να πω σε ανθρώπους να σταματήσουν να τραβούν φωτογραφίες τα παιδιά μου. Μπορεί να το κάνουν από καλή πρόθεση αλλά πρέπει να υπάρχουν και όρια και να τα σεβαστούν. Προσπαθώ όσο γίνεται τα παιδιά μου να μεγαλώσουν φυσιολογικά” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

Γενικά, ο Φέντερερ είναι πολύ φειδωλός και στη χρήση των social media “ανεβάζοντας” γενικά περιορισμένο υλικό ενώ πρόσφατα αρνήθηκε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Με ανησυχούν οι paparazzi appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα