Έκλεισε το blockbuster ντέρμπι στην Ουάσινγκτον – VIDEO

09:01 3/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Στέφανος Τσιτσιάς vs Νικ Κύργιος σε ένα blockbuster ημιτελικό στο Citi Open

Λίγο μετά την επεισοδιακή νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Μπενουά Περ, ο Νικ Κύργιος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ξεπέρασε το εμπόδιο του lucky loser, Νόρμπερτ Γκόμπος, σφραγίζοντας το σπουδαίο ματς με τον Έλληνα στα ημιτελικά της Ουάσινγκτον.

Ο Κύργιος, συνδύασε θέαμα με ουσία και επιβλήθηκε 6-3, 6-3 του Σλοβάκου, τελειώνοντας το ματς με 26 winners και μόλις 10 αβίαστα λάθη, σε μια ακόμη εντυπωσιακή

βραδιά για τον Νικ στην Αμερικανική πρωτεύουσα.

Sealed with a kiss @NickKyrgios defeats Norbert Gombos 6-3, 6-3.

: @TennisTV | #CO19 pic.twitter.com/H7w2DHQRZj

ATP Tour (@ATP_Tour) August 3, 2019


“Είμαι πολύ χαρούμενος που η δουλειά που έχω κάνει εκτός court, τώρα φαίνεται και στο γήπεδο. Τέσσερις συνεχόμενες ημέρες και τέσσερα ματς στο καλύτερό μου επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Λατρεύω να παίζω βραδινά ματς. Το κοινό μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και εγώ απλά προσπαθώ να τους διασκεδάσω και φυσικά να τους δώσω και νίκες” είπε ο 24χρονος απ΄τη Κανμπέρα ο οποίος στη live ATP Rankings, έχει κερδίσει 14 θέσεις και ανέβηκε στο Νο38 του κόσμου.

Το Σάββατο (00:00GR-COSMOTE TV), Κύργιος και Τσιτσιπάς θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αυστραλός, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Έλληνα πρωταθλητή..

“Είναι απίστευτος παίκτης και τον σέβομαι πολύ. Έχει εξελιχθεί διαφορετικά από εμένα. Γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα αυτή την εβδομάδα και κατάλαβα ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι. Θα έχει πολύ πλάκα και ανυπομονώ να το ζήσω”

Στον άλλο ημιτελικό (02:00GR) ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον lucky loser, Πίτερ Γκόζοφτσικ.

CITI OPEN SINGLES DRAW |  DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Έκλεισε το blockbuster ντέρμπι στην Ουάσινγκτον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα