Εγκατέλειψε με πρόβλημα στο γόνατο ο Ντελ Πότρο

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο εγκατέλειψε την αναμέτρησή του κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς, στην φάση των “16” του Shanghai Masters, με πρόβλημα στο δεξί του γόνατο…

Άτυχος στάθηκε ο Αργεντινός σούπερσταρ στην σημερινή του αναμέτρηση στην Κίνα, καθώς ένα σοβαρό, με την πρώτη ματιά, πρόβλημα στο δεξί του γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Ντέλπο” ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και δεν μπόρεσε να προπονηθεί όπως θα ήθελε, μπαίνοντας στον αγώνα με τον

Τσόριτς σήμερα, έχοντας κάποια προβλήματα στη φυσική του κατάσταση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, προς το τέλος του πρώτου σετ, και πιο συγκεκριμένα όταν η αναμέτρηση ήταν στο 5-5, ο Ντελ Πότρο έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο δεξί του γόνατο, πριν δεχθεί και το πρώτο του μπρέικ από τον Κροάτη, που πήρε προβάδισμα με 6-5.

Αμέσως, κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ, με τον φυσιοθεραπευτή του να εισέρχεται στο court και να του δένει το πόδι, κάνοντας κάποιες διατάσεις για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Ντελ Πότρο μπήκε ξανά στο γήπεδο όμως φοβόταν πάρα πολύ να πατήσει γερά, δεν μπορούσε να κινηθεί όπως θα ήθελε και μοιραία, αφού έχασε ακόμη ένα γκέιμ και κατ’ επέκταση το σετ με 7-5, πέταξε λευκή πετσέτα, δίνοντας την πρόκριση στον Μπόρνα Τσόριτς.

Στην φάση των “8” της διοργάνωσης, ο Τσόριτς θα παίξει κόντρα στον Αυστραλό Μάθιου Έμπντεν, στην αναμέτρηση των αουτσάιντερ την Παρασκευή.

Πέμπτη 11/10: 3ος Γύρος Shanghai Masters

Coric (Croatia) beat Del Potro (Argentina) 7-5, 0-0 ret.
Federer (Switzerland) beat Bautista Agut (Spain) 6-3, 2-6, 6-4
Anderson (South Africa) beat Tsitsipas (Greece) 6-4, 7-6(1)
Djokovic (Serbia) beat Cecchinato (Italy) 6-4, 6-0
A. Zverev (Germany) beat De Minaur (Australia) 6-1, 6-4
Edmund (Great Britain) beat Jarry (Chile) 7-6(5), 6-3
Nishikori (Japan) beat Querrey (USA) 7-6(7), 6-4
Ebden (Australia) beat Gojowczyk (Germany) 6-2, 6-3

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκατέλειψε με πρόβλημα στο γόνατο ο Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα